Orhan Akyüz
10 Numara!
Galatasaray’ın umutsuz görünen maçlardan nasıl alnının akıyla çıktığını Galatasaray tarihine bakarak görebilirsiniz, mevcut oyuncularımız formasının hakkını verecek ve Galatasaray PSV’yi eleyecektir.
Galatasaray’ın umutsuz görünen maçlardan nasıl alnının akıyla çıktığını Galatasaray tarihine bakarak görebilirsiniz, mevcut oyuncularımız formasının hakkını verecek ve Galatasaray PSV’yi eleyecektir.
Akşam maçtan sonra görüşürüz
İlk defa bir tehdidinden rahatsız oldum ve boyun eğdim.İsmini Acun yapmamı istemiyorsan bu tür taleplere son ver
Uzatmalara gider.deplasman golü kalktığına göre bir maçta en çok gol atan takım mı çıkıyor.mesela biz 1-0 yenildik ama 2-1 kazansak biz tur atlayabiliyor muyuz?
uzuyo yine toplam fazla gol atman lazım 2-0, 0-1 gibideplasman golü kalktığına göre bir maçta en çok gol atan takım mı çıkıyor.mesela biz 1-0 yenildik ama 2-1 kazansak biz tur atlayabiliyor muyuz?
ben kesinlikle deplasman takımı gibi oynayacağımızı düşünüyorum.kurunun rolünü kereme verileceğini tahmin ediyorum.iki kısa bi uzun pas metodu vardı yanılmıyorsam.onu uygulayabiliriz.hocanın işi gücü bırakıp duran top ve akan oyunda orta çalıştırması lazımdı.her duran top sondakika bi penaltı gözüyle bakılınca gerçekten çok fayda görülüyor.Takımdan beklentim iyi mücadele etsinler ve abuk subuk goller yemesinler. Kendi durumumuz çok kötü, çok eksiğiz diye yakınıyoruz ama orada bir beraberlik alırsak burada şansımız az değil ki saçmalamazsak alırız da.
@Tahir Mahir Koçaksam maçı tv8 de izleyen de ne bileyim yani![]()