Cengiz Güneş
Ulubatlı Souness
- 10 Temmuz 2011
- 30.200
- 25.533
- 3.183
derhal hafızalardan silinmesi gereken bir maç
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
gecmis olsuncocuk hastaydi maca bakamadim ama 5 nedir be arkadasım
Arda ile niye kontrat uzattık ?????
geçmiş olsuncocuk hastaydi maca bakamadim ama 5 nedir be arkadasım

geçmiş olsun kanka, allah şifa versincocuk hastaydi maca bakamadim ama 5 nedir be arkadasım
Geçmiş olsun rengim çocuk iyi olsunda bi beş daha yiyelim gerekirse saygılarcocuk hastaydi maca bakamadim ama 5 nedir be arkadasım
Yoo muslera artık sezon genelinin %60ında bu kıvamda zaten. Yaşlandı artık kabul edelim, eski refleksler, çabukluk yokAbi Allah rızası için takım baştan aşağı leş gibiyken, 2 dakikada bir kalesinde pozisyon gören adama (üstelik adam bizim 10 yıllık efsanemizken) saçma sapan laflar etmeyin.
Bu maçta istediği kadar hatalı oynasın. Bir maçın içine sıçacak kredisi bile yok mu yani Muslera'nın? Takımda herkes mükemmel, Muslera mı kötüydü bugün?
Bu gece bi de en guvendigimiz kale ve stoperlerden yedik darbeyi.ilk 11 komple degismeli
Bi cacık olmaz baştaki gitmeli2 farklı mağlubiyete fittim onu bile başaramadık, Bence bizim açımızdan hayırlı oldu es kaza iyi bir sonuç alsak transferler gelmezdi bile olası bir kadromuz yeterli edebiyatının önüne geçmiş olduk son derece hayırlı oldu. Zaten 3 ön eleme geçme şansımız uzayda bile yoktu bu yüzden sezonu kurtaracağımız bir maç olmasını ummaktayım. Eğer en az 4-5 transfer yapmazsak tüm Avrupa kupalarından elenmiş olarak sezona başlayabiliriz umarım bu durumu görüyorlardır.
Galatasaray total wage bill is:
£41,937,272 per year
£806,486 per week
PSV total wage bill is:
£17,818,632 per year
£342,666 per week
![]()