⚽ ŞL 21/22 2. Ön Eleme Turu M:1 | PSV 5-1 Galatasaray | MS | 21 Temmuz | Spor Smart

Abi Allah rızası için takım baştan aşağı leş gibiyken, 2 dakikada bir kalesinde pozisyon gören adama (üstelik adam bizim 10 yıllık efsanemizken) saçma sapan laflar etmeyin.

Bu maçta istediği kadar hatalı oynasın. Bir maçın içine sıçacak kredisi bile yok mu yani Muslera'nın? Takımda herkes mükemmel, Muslera mı kötüydü bugün?

Avrupa ile aramız çok açılmış
Tr den hangi takım olursa olsun harcarlar bizi!
Biz anca Kaç yabancı olacak onu tartışalım

Abi Allah rızası için takım baştan aşağı leş gibiyken, 2 dakikada bir kalesinde pozisyon gören adama (üstelik adam bizim 10 yıllık efsanemizken) saçma sapan laflar etmeyin.

Bu maçta istediği kadar hatalı oynasın. Bir maçın içine sıçacak kredisi bile yok mu yani Muslera'nın? Takımda herkes mükemmel, Muslera mı kötüydü bugün?
Yoo muslera artık sezon genelinin %60ında bu kıvamda zaten. Yaşlandı artık kabul edelim, eski refleksler, çabukluk yok

Taylan 200 bin € aliyor gecen sezonun en iyilerinden. TDrün bonuslarla 4 milyon,
Son 2 sense basarsiz oldugu Halde. kalecin fazla bi katkisi olmadan 2,5 milyon moruklar milyonlari cukliyorlar.
Hele 2 ligte oynamasi mümkün olmayan arda ilk 11de, bukadar adaletsizik olan yerde basari beklemeyin.

2 farklı mağlubiyete fittim onu bile başaramadık, Bence bizim açımızdan hayırlı oldu es kaza iyi bir sonuç alsak transferler gelmezdi bile olası bir kadromuz yeterli edebiyatının önüne geçmiş olduk son derece hayırlı oldu. Zaten 3 ön eleme geçme şansımız uzayda bile yoktu bu yüzden sezonu kurtaracağımız bir maç olmasını ummaktayım. Eğer en az 4-5 transfer yapmazsak tüm Avrupa kupalarından elenmiş olarak sezona başlayabiliriz umarım bu durumu görüyorlardır.
Bi cacık olmaz baştaki gitmeli

Takımın ayağına top geliyor tam konraya çıkacağız diyorum hopppp geri pas yıldım artık

Ömer arda akbaba alparslan emre taşdemir kadar oynayan genç oyuncumuz yoksa dükkanı kapatalim.Kusacam bunları görmekten

Geri
Üst Alt