Cengiz Güneş
Ulubatlı Souness
- 10 Temmuz 2011
- 30.196
- 25.531
- 3.183
33 yaşında Zahavi 3 gol 1 asist
Bizde 30'u geçen emekliye ayrılıyor.
Bizde 30'u geçen emekliye ayrılıyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Burda terimin götünü Siz yalarken dersen olmaz. Terimin götünü 4 senedir yalayan ben değilim. 4 senedir götüne tekme atılsın diye yazıyorum. Geldiği gün bu adamdan bir benmi nefret ediyorum yazdım bi komple banlamadıkları kaldı beni burdaDaha neyine laf edeyim, 3 senedir burada siz Terim'in götünü yalarken eleştirebildiğim kadar eleştirdim. Benden bu kadar taraftar istedi bunu. Her eleştirimizde ama 8 kupa ama uefa ama daha iyisi mi var diyip durdu, ulan adanasporu çıkar Max 2 tane yer.
Ayrıca son 6 ayda Muslera'nın sıçıp batırdığı bu şekilde keko keko yediği golün sayısı da belli.
Karşı karşı yediği hiçbir golde muslerayı eleştimem ligde yediği hiçbir golde eleştirmesi şu forumda Muslera savunucularının başında ben geliyorum ama gel gelelim daha 1. Dakikada aptalca gol yersen sonra kapanış olarak omuz golü yersen eleştiririm de itin götüne de sokarım.
Kendimizi kandırmaya devam edelim biz. 2.5 milyon alan kaleci 10 yaşındaki kalecinin yediği gibi gol yemez.
Bize en baştan 8 tane ilk 11 oyuncusu lazım diyordum. Tekrar revize ediyorum.
Marcao satılmalı ve bize 10 tane 11 oyuncusu lazım.
Hangi yorum tuhaf anlat heleBence konuyu kilitleyin,bir sürü tuhaf insan turedi
Tam da dediğim gibi.Şimdi çıkar bir suç varsa bende, ama gs taraftarı merak etmesin kısa zamanda arma için savaşan bir takım olacağız geyiklerini sıralar. Sezon başı bu şekilde. Ortasına doğru futbolcuları suçlayarak ocağı işaret eder, sezon sonuna doğru transferleri bahane edip yönetimi suçlat. İstiklal marşı ve kapanış...
Terimi övmeyince bu forumda konu kilitlenip biat edilince konu mu açılacak. Çıkın şu kafadan yaBence konuyu kilitleyin,bir sürü tuhaf insan turedi
Sorun övmek veya korumak değil. Hakaretler küfürler havada uçuşuyor. Adam gibi eleştirisini yapanlar da zaten sorun yokTerimi övmeyince bu forumda konu kilitlenip biat edilince konu mu açılacak. Çıkın şu kafadan ya
Gitmeyecek başka türlü. Gitmiyor. Oğlu olsa onu getirecek yerine.Düşmanıma bile böyle bir şey düşünemem, neyin kafası bu?