⚽ ŞL 21/22 2. Ön Eleme Turu M:1 | PSV 5-1 Galatasaray | MS | 21 Temmuz | Spor Smart

Daha neyine laf edeyim, 3 senedir burada siz Terim'in götünü yalarken eleştirebildiğim kadar eleştirdim. Benden bu kadar taraftar istedi bunu. Her eleştirimizde ama 8 kupa ama uefa ama daha iyisi mi var diyip durdu, ulan adanasporu çıkar Max 2 tane yer.

Ayrıca son 6 ayda Muslera'nın sıçıp batırdığı bu şekilde keko keko yediği golün sayısı da belli.
Karşı karşı yediği hiçbir golde muslerayı eleştimem ligde yediği hiçbir golde eleştirmesi şu forumda Muslera savunucularının başında ben geliyorum ama gel gelelim daha 1. Dakikada aptalca gol yersen sonra kapanış olarak omuz golü yersen eleştiririm de itin götüne de sokarım.

Kendimizi kandırmaya devam edelim biz. 2.5 milyon alan kaleci 10 yaşındaki kalecinin yediği gibi gol yemez.
Burda terimin götünü Siz yalarken dersen olmaz. Terimin götünü 4 senedir yalayan ben değilim. 4 senedir götüne tekme atılsın diye yazıyorum. Geldiği gün bu adamdan bir benmi nefret ediyorum yazdım bi komple banlamadıkları kaldı beni burda

Arda ve Feghouli’yi futbol bırakmış artık, son senelerinde emeklilik maaşlarını alsınlar, bir daha sahaya çıkmasınlar bir zahmet

Gecen sezon kacan sampiyonlugun bas sorumlusu. Nasil olurda bonuslarla 4 milyonluk yeni 3 senelik Kontrat alir.
Baska TD olsa basarsizliktan tekme tokat kovulurdu. Artik ancak ne Kadar koparsam kardir modusundalar.

Bence transfer hic yapilmasin ve gayet ciddiyim. Tansfere ortalama harcanacak 10 milyon euroyu altyapiya gomsunler. 3 sene sonra 2-3 tane buyuk potansiyelli oyuncu cikar.

Şimdi çıkar bir suç varsa bende, ama gs taraftarı merak etmesin kısa zamanda arma için savaşan bir takım olacağız geyiklerini sıralar. Sezon başı bu şekilde. Ortasına doğru futbolcuları suçlayarak ocağı işaret eder, sezon sonuna doğru transferleri bahane edip yönetimi suçlat. İstiklal marşı ve kapanış...
Tam da dediğim gibi.

Bir yandan iyi ki sampiyon olamamisiz diyorum. SLde bayern, city falan gelse ne hallere düserdik.

Bi insan hata bende deyip deyip, yine her maç aynı hataları yapıyorsa ben bu adamın ettiği lafa inanmam. İnanmıyorum sana hocam yalan söylüyorsun hatanın sende olduğuna inanmıyorsun, eyyam söylemleri bunlar. Değişikliklerin dakikaları aynı, Arda yine ilk 11, kendi sahanda geri pas inadı aynı. Neyi değiştirdin bir söyle.

Geri
Üst Alt