⚽ ŞL 21/22 2. Ön Eleme Turu M:2 | Galatasaray 1-2 PSV | MS | 28 Temmuz | Spor Smart

psv'nin yaptığı ekstra hiç birşey yok bu arada vallahi yok, arada bi canları sıkıldı pres yaptılar alan daralttılar başka bi muhabbet yok bugün için

Bana göre hala en değerli oyuncumuz Muslera ama hoca resmen bitirdi adamı, adam ne lig bitince tatil yapabildi dinlene bildi nede Copa America yüzünden direk gel oyna dendi ulan bu adam zaten sakatlıktan geldi, üstüne elinden geleni yaptı, adam mental olarak hazır değil, fizik olarak bezgin koyup oynattın üstüne fırça yapıyor, gençlik diye yırtınıyorsun ya koy o zaman Berk'i, hoca sadece kendini değil hem GS hemde oyuncuları bitiriyor, yönetimde ışık tutuyor.

Hoca napsın bu kadroya, vardır hocamızın bir bildiği, 3 sene sonra görün siz, uçacaz kaçacaz
(!)

galatasarayın yol yakınken stoperlikle yakından uzaktan alakası olmayan luyindamadan ve musleradan kurtulması gerekiyor.yoksa morutanda gelse ,gedsonda gelse fayda etmez.6 gol yemişsin en az 4 ü savunmanın aptallığından.pozisyon üretemiyorsun çünkü ne geriden stoperle oyun kurabiliyorsun nede 6-8-10 numaran var bir düzen kuramıyorsun.savunman facia zaten adamlara karışmasan bıraksan daha az tehlike atlatırsın.

Keremin bir kamyon ekmek yemesi la,im gecen sene sans bulamıyor dediğimiz adam bu seneye as başladı muazzam bir planlama yaşıyoruz.
Ayrıca bizdeki asgari 21 yaşındaki adamlar nasıl top tutacağını bilemeyen verirler varken heriflerin 18 yaşındaki bebesi başımıza robben kesildi.

Luyinin ayakları en iyi dönemde de kötüydü. Savunma anlamında bugün gayet iyi oynuyor. Oyunu onun üzerinden kurmayalım bizde. Orta sahamız top alsın oyunu açsınlar mesela. Donkun ayakları iyiydi o da bir ton küfür yiyiyordu
Kongolu Servet Çetin diyordum vazgeçtim, kongolu Semih Kaya

RMX2170 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ön libero en fazla yedeğin yedeği olabilecek Aytaç, 8 numara ömrü boyu kanat oynamış fizik olarak asla ortasaha oynayamayacak en fazla yedek kanat olabilecek Emre, 10 numara daha yeni yeni takımda forma şansı bulmuş 2. ligden gelmiş bir Kerem.

Ortasaha boş, bomboş. 3 4 takviye lazım o bölgeye en az. Bırakalım Morutanı falan Morutan olsa ne yapacak şu orta saha ile.
Taylan-berkan-cicaldau girecek kadroya. En fazla 1 transfer yapılır ekstra. Gayet iyi bir 3lu.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Şutumuz var mı demiş bir renkdaş. Kaleyi bulan şut atarak maçı tamamlayabilirsek benim için mucize olur. Şutu bırak kafayı bulan orta yok. Onu bırak 3 pas arka arkaya pasımız yok

Hala sorunun oyuncularda olduğunu mu düşünüyorsunuz? Oyuncu grubu nasıl kötü olabilir? Her türlü şeyi denersin, yaparsın ama umduğun gibi sonuç almazsın işte o zaman kötü dersin. Ama senin bu oyuncuları oynatacak bir ekibin yok. Sen bu oyunculara herhangi bir taktik aşılamıyorsun. Galatasaray futbol takımı bireysel yetenekler ile maç çözerse çözer.

Bu takıma çok ama çok acil en az 5 "işi bilen" antrenör gerekiyor.

Geri
Üst Alt