⚽ ŞL 21/22 2. Ön Eleme Turu M:2 | Galatasaray 1-2 PSV | MS | 28 Temmuz | Spor Smart

Bak ya maçta hiç değilse birşeyler yapmak adına çalışan Barış Alper yilaz ile,doğru dürüst Birtane pas alamayan mohammedi değiştirdi.🤬O değil 14 yaşındaki kuzenim kerem sağda iyi oynuyor diyor.O bunu çözmüş hoca cozememis.

Valla ben açıkçası ilk 30 dakikadaki oyunu beğendim.

PSV ile arada uçurum var. Bizim takım hepsi fiziksel olarak seçilmiş ama teknik yok.

Feghouli'yi koysa Arda'yı koysa teknik olacak ama fiizk yok.

Valla hocayı eleştirelim ilk maçtaki oyun rezaletti ama bunda ellerinden geleni yapıyorlar ama arada kalite farkı var.

İlk 30 dakikayı ligde başka takıma karşı oynasak 2-0'dı.

Hocayı eleştirelim neden genç adamları önceden almadın neden genç oyuncu transferine yeni karar verdin eyvalah ama giderayak yaptığı şeye destek verelim.

PSV hem genç hem teknik hem fiziksel Avrupa ile mücadele etmek istiyorsak bunu yapmalıyız.

Genç ve fiziksel adamları bulduk. Bu adım. Barış Kerem fena değiller. Sekidika gene fena performans göstermedi.

Gittiğimiz yol doğru. Bu maç yapmamız gerekeni gösteriyor.
ft ile doğru yol olmaz
uçurum olur max

bu arada babeli niye kesti hoca 3. ligden gelen takımda hic mac yapmamış ve götü başı ayrı oynayan takimla ne başarabilir di ki bu çocuk.
3 senedir inanılmaz hatalar ya.

cagne hata kaza gol atar belki diye oyuna alındı relax

satarız belki belli mi olur bu delinin napacağı

Şu 11'i bedavaya psv'ye teklif etsen Marcao dışında kimsenin yüzüne bakmazlar açık konuşalım. Kerem falan altyapılarında ancak oynar.
Maalesef öyle. Kerem 17 olsa belki dediğin olurdu, muadili 19 yaşındaki adam içimizden geçiyor iki maçtır. Marcao' ya ise bonservis free olmak koşuluyla 1 m filan vererek takımda denemek isterler belki, ötesi zor...

Olası en iyi transferleri, transferin ilk gününden kadroya katsak da diş geçiremezdik bu heriflere. İlk maçta 2-1 i yakalayınca oluşan iyimser havayla, PSV de bir numara olmadığına dair yorumları komik bulduğumu belirtmiştim; rutin oyunlarıyla işi bitiriyorlar, şu maçı 5 farkla kazanmaları gerekse, kazanamayacaklarını iddia edemem...

Uzunca bir süre herhangi bir Türk takımının Avrupa' da hatırı sayılır bir başarı elde edemeyeceğine dair kanaatim, güçlenerek devam ediyor maalesef. Bunun yabancı sınırlamasıyla alakası da zannedildiği kadar fazla değil. Leichester' ın, Benfica' nın, Sporting' in kadrosunda yer bulamayan adamlar için ölüp bitiyoruz; hepsini tek bir takıma toplasak ne yazar Allah aşkına?!...

Geri
Üst Alt