- 25 Ocak 2010
- 53.205
- 38.711
- 3.763
aytac napiyon yaw
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
babıla laf etmem ama çatne saçma
ft ile doğru yol olmazValla ben açıkçası ilk 30 dakikadaki oyunu beğendim.
PSV ile arada uçurum var. Bizim takım hepsi fiziksel olarak seçilmiş ama teknik yok.
Feghouli'yi koysa Arda'yı koysa teknik olacak ama fiizk yok.
Valla hocayı eleştirelim ilk maçtaki oyun rezaletti ama bunda ellerinden geleni yapıyorlar ama arada kalite farkı var.
İlk 30 dakikayı ligde başka takıma karşı oynasak 2-0'dı.
Hocayı eleştirelim neden genç adamları önceden almadın neden genç oyuncu transferine yeni karar verdin eyvalah ama giderayak yaptığı şeye destek verelim.
PSV hem genç hem teknik hem fiziksel Avrupa ile mücadele etmek istiyorsak bunu yapmalıyız.
Genç ve fiziksel adamları bulduk. Bu adım. Barış Kerem fena değiller. Sekidika gene fena performans göstermedi.
Gittiğimiz yol doğru. Bu maç yapmamız gerekeni gösteriyor.
Maalesef öyle. Kerem 17 olsa belki dediğin olurdu, muadili 19 yaşındaki adam içimizden geçiyor iki maçtır. Marcao' ya ise bonservis free olmak koşuluyla 1 m filan vererek takımda denemek isterler belki, ötesi zor...Şu 11'i bedavaya psv'ye teklif etsen Marcao dışında kimsenin yüzüne bakmazlar açık konuşalım. Kerem falan altyapılarında ancak oynar.
Iyi oyuncuların arasına 3 4 tanesini atsak iyi olabilirlerde öbürleri idare eder ancabu kadro daha ne oynabiliyor diye düşünüyorum da zor
oyuncu kalitemiz baya kötü
Zaten her zaman oyleydi. Kupa maclarinda oynar ancak. Zaten yedek diye alindi bence. Ama 11 oynamak zorunda kaldi sezon basi.Aytaç bizim seviyemizin çok altında cikti maalesef.
SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
iki sene boyunca aytacta aytaç diyen kisiye sormak lazim, sanarsin superstarAytaç bizim seviyemizin çok altında cikti maalesef.
SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi