ŞL 21/22 C Grubu M:1 | Beşiktaş 1-2 Dortmund | MS | 15 Eylül

Tinercilerin yenilmesine sevindikte, durumu abartmasak iyi olur. Dortmund seviyesinin cok altindaki PSV’den 5 yedik. Komik olmayalim.
Bu takım, takım değil

Screenshot_20210915_203307_com.google.android.googlequicksearchbox~2.webp

VOG-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Tinercilerin yenilmesine sevindikte, durumu abartmasak iyi olur. Dortmund seviyesinin cok altindaki PSV’den 5 yedik. Komik olmayalim.
PSV bu Dortmund'u çok rahat yener. Benfica'yı da çok zor durumlara soktular az kalsın eliyorlardı ancak şanssızlıklar silsilesiyle gol atamadılar.

dortmund Boyle oynarken en kotu beraberlik almaları lazımdı
gol bulamıyorsan cl genetik ister,boyle ucundan kurtulmuş olursun anca.
yoksa 5 -2 falanda maçın hakki

kimse yazmamış ya da yazıldıysa da ben görmedim ama zemin rezaletti. bu zeminde hızlı çıkmak çok zor. ikinci yarının başlarında beşiktaş savunmada çok boşluk veriyordu fakat zemin yüzünden tehlikeye çeviremedi dortmund. beşiktaşın son maçta 3 tane sakat vermesi de tesadüf değil. almanyadaki maçta göreceğiz iki takımın gücünü.

kimse yazmamış ya da yazıldıysa da ben görmedim ama zemin rezaletti. bu zeminde hızlı çıkmak çok zor. ikinci yarının başlarında beşiktaş savunmada çok boşluk veriyordu fakat zemin yüzünden tehlikeye çeviremedi dortmund. beşiktaşın son maçta 3 tane sakat vermesi de tesadüf değil. almanyadaki maçta göreceğiz iki takımın gücünü.
Ben de izlerken bunu düşünmüştüm. Haalandı falan da sakatlanmasın diye aldı muhtemelen.

RNE-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Yanlız Rose’nin içine Fatih Hoca kaçmış. Bellingham ve Haaland çıkar mı kardeşim.? Bizim Hoca da alakasız bir şekilde Morutan’ı çıkarmıştı,yetmedi Cica’yı çıkarmıştı. Her Hoca demek ki saçmalayabiliyor.
Haalandi 75 falandi cikardiginda durum 2:0. adam bu maci artik haalandsiz'da aliriz dedi.

biz morutani 2:1 önde iken ilk yari cikardik. arada baya fark var bence.

Burdada hakem gerekeni yapmadı atiba iki defa faul yapıyor ikincide direk bileğe arkadan tabanla giriyor

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
kırmızı ağır olurdu bence.

hakemler sarı kartına sık başvurabilir ama temel motivasyon oyuncuyu oyunda topu da sürekli hareket halinde tutmak olmalı.

fifa'da böyle talimat veriyor zaten.

bizim ligte oynanmayan rahat 20-30 dakika var.

biz oynasak 5 yerdik dürüst olmalıyız ihtiyar olmalarından dolayı fiziksel olarak düşmezlerse ligi alırlar

yalnız tinercilerin grubundaki sporting rezalet bi takımmış bu sezon. özetini izledim de ajax elini kolunu sallayarak 5 atmış heriflere deplasmanda

Ülkemiz taraftarlarında kendi tuttuğu takım kötü olduğu için diğerinin daha kötü olmasını isteyen bir anlayış yerleşti.
Bu kolaycı yaklaşım aslında herkese zarar veriyor.

Beşiktaş ve Fenerbahçe 10ar tane gol yeseler bu Galatasaray'a ne fayda sağlar. Faydayı geçtim zarar verir.
Az farkla yenilsek bile bahane hazır; bak diğerleri 10 yedi.
Oysa rakiplerimiz galip gelirse; bizim de başarılı olmamız için baskı oluşturur.
(Bunun aynısı transferler için de geçerli; Biri iyi transfer yapınca diğerleri de mecburen şartlarını zorlayıp daha iyi transfer yapmaya çalışıyor)

Biz UEFA Kupasını aldıktan sonra bir kaç sezon rakiplerimiz "Biz de alalım, biz de başaralım" diye kah hayal kurdu, kah buna uygun hedefler koydu. Aradan zaman geçip kimse başaramayınca çıta o yükseklikten indirildi.
Artık kimse başarmaktan bahsetmiyor.
Oysa Beşiktaş gruptan çıksa bir yarı final oynayalım diye asılacağız. Biz yarı final oynasak Fener final oynamak için asılacak. Onlar final oynasa biz kupayı almak için asılacağız.

Yani özetle rakiplerimizin başarısı bizi de başarılı olmak için baskı altına alır.
Onlar başarısız olunca biz de motive olamayız.

Bunu bilinen bir Fikra ile destekleyelim:
Türk Cehennemi :
cehennemde her ülkenin bir kazanı varmış içinde sıcak kaynayan yağ olurmuş günah işleyenler bu kazanlarda cezalandırılıyormuş. kazandan kafasını çıkaranları zebaniler kafasına vurarak geri kazana sokuyormuş.
baş zebani bir bakmış diğer kazanların başında nöbetçi zebaniler varken türkiye'nin kazanında hiç nöbetçi zebani yok.
baş zebani zebanilerden birini çağırmış ve sormuş niçin türkiye'nin kazanında nöbetçi yok?
zebani: onlarda nöbetçiye gerek yok; çıkmaya çalışanı alttakiler geri çekiyor zaten...

Bjk çok pozisyon verdi ama iyi mücadele etti

Biz dünkü bjk gibi oynayalım bjkyi itin gözüne sokanlar methiyeler düzerdi müthişiz diye

Tutarlı olun biraz

Geri
Üst Alt