ŞL 21/22 C Grubu M:2 | Ajax 2-0 Beşiktaş | MS | 28 Eylül

Arkadaşlar,
bir anlık heveslerinize yenik düşmeyin derim..
Maçın kopmaması bizim lehimize olur.
Adamlar zaten sakat veya sakatlanma adayı.
Maç koparsa kimse kendini riske etmez.
Oysa kafa kafaya giderse hem Sergen hem oyuncular ha gayret diyip son limitlerini zorlarlar ve daha da zorlanırlar.
Bize ligte zayıflamış bir Beşiktaş lazım. ŞL de ne yaparsa yapsınlar. Hatta galip gelseler ülke puanıdır eyvallah derim, ama kafa kafaya giden bir maçta daha fazla yıpranıp dönüşte ligte gene tökezleyecekler.....
Etmesin önemli değil ki şöyle temizinden bi 7-8 yerlerse bir daha toplanamazlar. Taraftarı da akıllanır. Ayrıca bunların o saha olduğu sürece daha çok sakatlık verirler.

o kadar büyük fark olmaz.

ajax 2-0 veya 3-0 alır diyorum.

bjk'nin bu kadroyla gol atması hayal

Beşiktaş yönetimi, Ajax maçını yönetecek olan ( Benoit Bastien) Fransız hakemin Galatasaray lisesi mezunu olmasından dolayı UEFA’ya itirazda bulunup hakemin değiştirilmesini isteyecek. Beşiktaş taraftarı da sosyal medyada UEFA’ya mail kampanyası başlattı.
lol :asd:

Ulan Bayern olsaydi hiç acimazdi, Adolf 'un torunlarinda vicdan kirintisi bile yok 9-0 skor oynardim..

Böyle fark beklenen maçlarda genelde beklenilen olmuyor ama BJK'nin eksiklere bakıyorum vallahi büyük şamata var Salı günü. :)

Ersin
Rosie Serdar Josef Nskala
Tore Salih Can (Oguzhan) Ridvan
Kenan Batshuayi

Boyle bir kadro cikiyor acaip les orta sahayi gecemezler tek kale mac olur

Antony çok tehlikeli adam bazen bencillik ediyor
Berghuis kesin skor yapar
Tadic zaten anlatmaya gerek yok
Haller çok iyi başladı. Ezerse fena şeyler olur

Batşu josef ve rosierde olmasaydı 10a giderdi maç

Şimdi 6-8 falan olur

Sakatlar: Welinton, Vida, Atiba, Pjanic, Ghezzal, Teixeira, Larin, Montero, Mehmet, Necip, N'Koudou
Lisansi olmayan: Güven

Ersin
Rosier Serdar Nsakala Umut Rıdvan
Can Josef Oğuzhan Kenan
Batshuayi

Yedekler: Mert, Salih, Gökhan​

Geri
Üst Alt