ŞL 21/22 C Grubu M:2 | Ajax 2-0 Beşiktaş | MS | 28 Eylül

beşiktaş as kadrosuyla çıksaydı belki biraz mücadele edebilirdi ama bu kadroyla işleri çok zor...

3-0 ajax alır diyorum.

Ajax 10 atar 5 cakar, 3 cikarir denildigine gore beklentilerin tersi olacaktir. Ha gonul ister soyle temizinden 5 ya da 6 farkli bir galibiyet alsinlar ancak bu is futbolculara kaliyor.

Abartildigi kadar utopik bir skor beklemiyorum. Ajax fazla yormadan 5-0 alir diyorum.

Cok fazla beklentiye girdik, kesin 2-1, 3-1 gibi skorlar göruruz

6 farka kadar Beşiktaş için tolere edilebilir bir skor olur. Yeni bir sekiztaş vakasına karşı her türlü önlemi almaya çalışacaklar.

Ajax tempolu ve baskılı oyununu oynarsa normal şartlarda zaten 3-4 atabileceği Beşiktaş'a mevcut koşullarda yürüyerek gelse bile şov yapar adamlar makine gibi S.Lizbon deplasmanında 5 gol attılar ve oynadıkları oyundan keyif alıyorlar ligde 7 maçta 30 gol atmaları da cabası ...

Herkesi hezimete alıştırdılar. Olası farklı bir mağlubiyete bizim psv maçı sonrasında yaşadıklarımız başlarına gelmesin diye...

Mac öncesi Ajax taraftari Three Little Birds sarkisi esliginde takimini sahaya cagirir. Ajaxli futbolcular kegel egzersizlerini yaptiktan sonra macin geri kalan bölümü yasakli +18 sayfalarinda yayinlanir.

Jk nın bırakın ajax'ı herhangi bir lig deplasmanında bu kadro ile puan alması zor o yüzden çok kafa yormayın en az 5 gol yiyecektir.

Geri
Üst Alt