ŞL 21/22 C Grubu M:2 | Ajax 2-0 Beşiktaş | MS | 28 Eylül

Fark yemeden döndükleri için gururlu olan bjkliler var. İlginç.

Buradaki bjkseverler de öyle mi?

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

2de 0 bir de fark yemediler diye göğsünü gere gere foto paylaşıyorlar.
Tribünde taraftar takımı felan çağırıyor.

Benim anlamadığım konu şu, niye hep Türk takımları bu durumlara geliyor.
10 eksik çıktık, onlar 25 kişi yazdı biz 20 kişi yazdık, transferi listeye yazamadık, onu aldık ama o Ocak'ta oynayabilecek, faks makinası bozuktu transfer yetişmedi, evrak geldi ama imza eksikti.

Bunun gibi 100 tane bahane yazarım.
Yenilmemiz için hep bir bahanemiz hazır.
Ayı nın teki zamanında tuvaletlet bozuk diye bahane sürdü ortaya.

Bir kere de profesyonel iş yapsak dişimi kıracağım.
Şöyle dört dörtlük bir kadromuz olsa, sabah herkes evinde otelinde sıçsa, kora kor mücadele edip yensek ya da yenilsek ne güzel olur.

Gscimbom mobil

dortmund-lizbon maçına bakıyorum. Lisbon depslasmanda oynuyor. baya bunaltıyor dortmundu.

bjk 1 puan alırsa dortmund deplasmanından alır. dortmund, bjkdan sonra en zayıf takım sanırım.

ŞL'deki en zayıf grup burası. türk futbolu bu kadar kötü iken bjk çok iyi bi kura çekti. hele şu haliyle gerçek 1. ve gerçek 2. torba takımına denk gelse skor olarak rencide olurdu her maç

dortmund-lizbon maçına bakıyorum. Lisbon depslasmanda oynuyor. baya bunaltıyor dortmundu.

bjk 1 puan alırsa dortmund deplasmanından alır. dortmund, bjkdan sonra en zayıf takım sanırım.

ŞL'deki en zayıf grup burası. türk futbolu bu kadar kötü iken bjk çok iyi bi kura çekti. hele şu haliyle gerçek 1. ve gerçek 2. torba takımına denk gelse skor olarak rencide olurdu her maç
Haaland yokken Dortmund'un hücum gücü %70 azaliyor. Reus ve Hazard sakatliktan yeni yeni kurtuldu üstelik.

%100 formda bir Dortmund bugün puan kaybetmezdi ama belli olmaz bu isler. Dortmund'a kötü demek biraz acimasiz olur.

Haaland yokken Dortmund'un hücum gücü %70 azaliyor. Reus ve Hazard sakatliktan yeni yeni kurtuldu üstelik.

%100 formda bir Dortmund bugün puan kaybetmezdi ama belli olmaz bu isler. Dortmund'a kötü demek biraz acimasiz olur.
alman ligini pek eğlenceli bulmam ve takip etmem. dediğin doğru olabilir. ben sadece sporting'e ve bjk'ya karşı izledim dortmundu.

ve grupta bjk ile beraber 4.lük adayı. dortmund bu haliyle ne lizbonu ne de ajaxı geçebilir. Ancak bjkyı geçme şansı var. ama tekrarlamakta fayda var. dortmundu izlediğim sadece 2. maç bu. belki de yenerler lizbonu bilemem.

Haller yerine başka oyuncu olsa çok rahat 4 gol atardı. Adam 3 tane boş kaleye atamadı.

Galatasaray, son 10 Avrupa maçında; 6 Galibiyet, 3 Beraberlik, 1 Mağlubiyet alırken, Beşiktaş ise son 10 Avrupa maçında sadece 1 Beraberlik aldı, geri kalan 9 maçı da kaybetti.

Galatasaray, son 10 Avrupa maçında; 6 Galibiyet, 3 Beraberlik, 1 Mağlubiyet alırken, Beşiktaş ise son 10 Avrupa maçında sadece 1 Beraberlik aldı, geri kalan 9 maçı da kaybetti.
Beşiktaş'ı bilmiyorum ama bizim son 10 maç 5 galibiyet 2 beraberlik 3 yenilgi olması lazım. 2 PSV 1 Rangers maçı yenilgi. St. Johnstone ve Randers Beraberlik. Lazio, St. Johnstone, Rander, Hajduk Split ve Nefçi Bakü maçları galibiyet.

genel durumdan bahsediyorum. geçen yıl da rıdvan ersinle lige başladı transfer istemedi. bizimki olsa transfer show yapmıştı yine aynı şey başımıza geldi gedsonu stopere çekti mesela. altyapıya çöp muamelesi yapıyor terim
Ona katılıyorum kaç senedir aynı muhabbet ozanı bile kazara çıkardık sonra terim gençleri yetiştiriyor oldu :asd:

Geri
Üst Alt