Cengiz Güneş
Büyük Kaptan
- 10 Temmuz 2011
- 25.478
- 20.695
- 2.738
Eksik gelmeleri avantaj oldu. Tam kadro gelseler 5 yerlerdi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
0 çeksinler de başkanlarının güvendiği puan paraları hayal olsun inş2'de sıfır gidiyorlar. Sporting maçlarından puan aldılar aldılar, alamadılar geçmiş olsun.
spam yapma lan artıkMizahın zamanı değil şu anda !!!
Haaland yokken Dortmund'un hücum gücü %70 azaliyor. Reus ve Hazard sakatliktan yeni yeni kurtuldu üstelik.dortmund-lizbon maçına bakıyorum. Lisbon depslasmanda oynuyor. baya bunaltıyor dortmundu.
bjk 1 puan alırsa dortmund deplasmanından alır. dortmund, bjkdan sonra en zayıf takım sanırım.
ŞL'deki en zayıf grup burası. türk futbolu bu kadar kötü iken bjk çok iyi bi kura çekti. hele şu haliyle gerçek 1. ve gerçek 2. torba takımına denk gelse skor olarak rencide olurdu her maç
alman ligini pek eğlenceli bulmam ve takip etmem. dediğin doğru olabilir. ben sadece sporting'e ve bjk'ya karşı izledim dortmundu.Haaland yokken Dortmund'un hücum gücü %70 azaliyor. Reus ve Hazard sakatliktan yeni yeni kurtuldu üstelik.
%100 formda bir Dortmund bugün puan kaybetmezdi ama belli olmaz bu isler. Dortmund'a kötü demek biraz acimasiz olur.
Ülke puanlarını biz toplamışız yineGalatasaray, son 10 Avrupa maçında; 6 Galibiyet, 3 Beraberlik, 1 Mağlubiyet alırken, Beşiktaş ise son 10 Avrupa maçında sadece 1 Beraberlik aldı, geri kalan 9 maçı da kaybetti.
Beşiktaş'ı bilmiyorum ama bizim son 10 maç 5 galibiyet 2 beraberlik 3 yenilgi olması lazım. 2 PSV 1 Rangers maçı yenilgi. St. Johnstone ve Randers Beraberlik. Lazio, St. Johnstone, Rander, Hajduk Split ve Nefçi Bakü maçları galibiyet.Galatasaray, son 10 Avrupa maçında; 6 Galibiyet, 3 Beraberlik, 1 Mağlubiyet alırken, Beşiktaş ise son 10 Avrupa maçında sadece 1 Beraberlik aldı, geri kalan 9 maçı da kaybetti.
Ona katılıyorum kaç senedir aynı muhabbet ozanı bile kazara çıkardık sonra terim gençleri yetiştiriyor oldugenel durumdan bahsediyorum. geçen yıl da rıdvan ersinle lige başladı transfer istemedi. bizimki olsa transfer show yapmıştı yine aynı şey başımıza geldi gedsonu stopere çekti mesela. altyapıya çöp muamelesi yapıyor terim
Şerefli mağlubiyet naraları gelmeye başladığına göre yakındır.Bunlar sıfır çekecek galiba grupta