ŞL 21/22 C Grubu M:4 | Sporting Lizbon 4-0 Beşiktaş | MS | 3 Kasım

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Türk takımlarının başındaki en başarısız teknik adam Mustafa Denizli oldu.

Mustafa Denizli'nin başında bulunduğu Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi'nde 2001-2002 sezonunda grubunu puansız kapattı.

İlk kez bir Türk takımı grup maçlarını puansız kapatırken, Denizli'nin başındaki Fenerbahçe 6 maçta 6 yenilgi yaşadı, sadece 3 gol atıp, kalesinde 12 gol gördü.

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Türk takımlarının başındaki en başarısız teknik adam Mustafa Denizli oldu.

Mustafa Denizli'nin başında bulunduğu Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi'nde 2001-2002 sezonunda grubunu puansız kapattı.

İlk kez bir Türk takımı grup maçlarını puansız kapatırken, Denizli'nin başındaki Fenerbahçe 6 maçta 6 yenilgi yaşadı, sadece 3 gol atıp, kalesinde 12 gol gördü.
Feneri geçecekler :D 12 yediler.

1 galibiyet olmus 3 milyon euro. Ajax bence kazanir. Zaten bjk de asilmaz.

Ajax puan durumu ve paradan (hadi azicik diyelim) bagimsiz zaten birakmaz maci. Genetikleri boyle. Saldirmaz belki ama kazanmak icin cikar o maca. Cunku oyuncu fabrikasi, oyuncular gelisim gostermeli ve sonucta Ajax kulturu bu. Bayern gibi aslinda farketmiyor konumlari.

Beşiktaş’a Dortmund deplasmanında şans vermiyorum. İçerdeki Ajax maçı kaldı bir. Ondan puan aldılar aldılar yoksa Sergen rekoru Denizli’den averajla alacak.

Beşiktaş’a Dortmund deplasmanında şans vermiyorum. İçerdeki Ajax maçı kaldı bir. Ondan puan aldılar aldılar yoksa Sergen rekoru Denizli’den averajla alacak.
Sergen Yalcin'in BJK ile Avrupa'da 1 beraberligi bile yok. Rio Ave ve PAOK maclarini da kaybettigi icin full maglubiyet simdiye kadar.

bjk 2 maçta gol atmadan 5 gol yerse en fazla eksi averaj sahibi olan takım olacak

ulan ben türk futbolunun taaa arkadas biz bu eziklerin kalesine gitmek icin 40 takla atiyoruz elin avrupalisi sakir sakir her yerden salliyor. biz bunlara karsi ne yapardik merak etmiyor degilim, belkide guruptan bile cikabilirdik?

Lizbon TJK ile karşılaşmadan önce
1635976935631.webp

Karşılaştıktan sonra
1635976997509.webp

2 maçta averaj düzeltiler

Olan ülke puanina oldu. Rezil ettiler

Bence kimseyi rezil etmediler.

Ülke futbolunun gerçekleri şu anda bu sonuçları önümüze koyuyor. Hangi takımımız gitse bu grupta aynı ya da çok benzer sonuçlar alacaktı.

Kuralar çekildiğinde bir çok kişi burada ne ballı kura, takımlara bak, bize PSG, Madrid gelirdi çıkacaklar dediklerinde, tek soru sormuştum:

İyi de kimden puan alacaklar?

Hala aynı soruyu soruyorum.

Bu dalga geçtiğimiz takım bizi yendi. Onu da unutmayalım. En çok da o koyuyor zaten. Elimizde eksiklere rağmen BU ligin çok üzerinde bir kadro var.

Bu ligi 5 senedir sağlam domine etmemiz lazımdı. Özellikle bu yıl, şu oyuncularla ligin içinden geçmeliyiz. Oysa leş futbol oynuyoruz hala.

Neyse BJK taraftarının gerçeklerle yüzleşmesi çok keyifli. Umarım 50 bin seyirci önünde LM’yı yener keyfimize keyif katarız.

Sergen Yalçın ilk maçta şansa kaybettik dört korner attılar üçü gol oldu gibi bir şey demişti. Bu maçta da dört gol attı adamlar kornerden mi attılar? Adamların başarısını küçümseyerek kendini iyice rezil etti farkında değil.

Geri
Üst Alt