ŞL 21/22 C Grubu M:4 | Sporting Lizbon 4-0 Beşiktaş | MS | 3 Kasım

Ben pek sanmiyorum Emre. Yani suna katilirim "olasilik" olarak evet. Lazio o kadar da dengeli yani net bir takim degil acikcasi. Yani olmamasi ya da olamayacak bir durum uzerinden cikarim yapamam mantiksiz olur. Kagit ustunde evet ama yapamayiz. Ben izledigim maclara gore yorum yapiyorum, 2 puan alirdik cok net bak. Ya da 1 galibiyet 1 beraberlik gibi. Sonucta bunu bilemiyoruz eldeki verilere gore, mesela, Sporting'e kosu konusunda cevap verebilirdik, Dortmund'a kontra ile tehlike yaratabilirdik, Ajax'a kapanip hizli cikip gol bulabilirdik evet bunlar dogru.
2 puanı şuanki fener bile toplardı. ts 3-5 toplardı. biz de içerde 1 ya da 2 galibiyet ve 1 ya da 2 beraberlik. 4-5 taş çatlasa 6 alırdık.

bjk zaten türkiyenin avrupadaki utanç kaynağı. ts bile daha başarılı avrupada

Reis isim ver isim, pelikancilari bilelim.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk
10494.png

Sporting Dortmund'u 1 farkla yenerse Dortmund -7 averajla son maç Beşiktaş maçına çıkacak gruptan çıkmak için Sporting puan kaybını bekleyecekler ya da en az 8 farklı galibiyet almaları gerekiyor.

Sporting Dortmund maçını inşallah Dortmund kazanmaz. Son maça averaj ihtiyacıyla çıkan bir Dortmund elek etsin bunları.

bjkli maholar şimdi bizim yenildiğimiz maçlarında içinde olduğu bilmem kaç maçı sayıp Türk futbolu bitmiş vurgusu yapmaya başlamışlar ;D

valla bilemedim bizim AL grubu bu jk grubundan okadarda asagi degil, misal bir lazio dortmundu yenebilir sportingi yenebilir ajaxi yenebilir, keza marsilya diyoruz o grupdaki her takimi yenebilirdi, bilemedim bence 5den fazla toplardik.
ajax yarı final oynadığı dönemki seviyesine ulaştı. geleni geçeni 5'liyorlar. sporting geçen yıl portekiz liginde son haftaya namağlup şampiyon olarak girmiş, amorim'le porto, benfica'yi solladilar. dortmund ise her yıl cl'de gruptan çıkıp üst turları gören dünyanın en iyi forvetine sahip takımı. bizim uefa grubunun çok üstünde bir seviye.. bence en fazla 1-2 puan toplayabilirdik bu grupta..

önümüzdeki dönem doğru takviyelerle genclesme operasyonunu sürdürebilirsek, birbiriyle oynamaya alışmış genç ve dinamik bir kadroyla yeniden şampiyonlar ligi seviyesini yakalayabiliriz.. ama şu an o seviyenin çok altındayız.

SM-T870 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Baya baya avrupa ligi grubunda rezil oldular.geciniz...

ajax yarı final oynadığı dönemki seviyesine ulaştı. geleni geçeni 5'liyorlar. sporting geçen yıl portekiz liginde son haftaya namağlup şampiyon olarak girmiş, amorim'le porto, benfica'yi solladilar. dortmund ise her yıl cl'de gruptan çıkıp üst turları gören dünyanın en iyi forvetine sahip takımı. bizim uefa grubunun çok üstünde bir seviye.. bence en fazla 1-2 puan toplayabilirdik bu grupta..

önümüzdeki dönem doğru takviyelerle genclesme operasyonunu sürdürebilirsek, birbiriyle oynamaya alışmış genç ve dinamik bir kadroyla yeniden şampiyonlar ligi seviyesini yakalayabiliriz.. ama şu an o seviyenin çok altındayız.

Takibe alalım
Gbt

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

GM1900 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt