⚽ SL 21/22 H:1 | Giresunspor 0-2 Galatasaray | MS | 16 Ağustos

Saha içinde kendi arkadaşına öyle şey yapamazsın aga. Maç biter gidersin soyunma odasına orada ne diyorsan de. Böyle olmaz, bu takımı satmaktır, medyaya malzeme vermektir

50 metre koşup kafayla itmesi ve üzerine vurması için ırkçılık falan yapmış olması lazım keremin ama sanmıyorum neden yapsın ???

2021 yılına girerken Omar'ın olayi, 2021 sezonuna girerken Marcao'nun salaklığı. 20 dk nasıl bir maç izleyeceğiz o da meçhul.

Aylar yıllar geçiyor, güzel günlerde keyfim ısrarla kaçmaya devam ediyor. Allah sonumuzu hayretsin.

Ben hayatımda böyle bir şey görmedim. Marcao'nun yaptığı büyük şerefsizlik. Takımda yeri yok. Kerem kavgada bile efendiliğini korudu. Marcao'nun yaptığı tamamen etik dışı.

Dövme yaptırmıştı bir de şimdi bir tarafına soksun

Bence sok oldu ne oldugunu anlamadi bile.
Sans‘a vallah vurmadi vumrugu yüzüne

Marcao hemen bu gece geri dönüşü kesin olmayacak şekilde kadro dışı bırakıldığı açıklanmalı.
Bunun başka çözümü yok.
Kerem de yarın çıkıp "maçın tansiyonu ile oluyor böyle şeyler, biz aramızda çözdük" derse adam değil....

Sanane ya sen mi karar vereceksin olayı ne olup bittiğini anlamadan etmeden

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Belki 15 yil once gordum bu olayi en son yazik..Newcastle da dyer ile bowyer yumruk yumruga kapismisti..İkisi de kirmizi ile cikti..Tartia hep olur ama bu olmaz kafa at yumrukla ittir cek.Diagne tutmasa dalacak bitmeli bizdeki kariyeri ..Kimse bunu yapıp devam etmemeli..

Kerem defansa yardıma gelmiyordu marcao ona sinirlendi fatihin hakemlere isyanı o keremi cıkaracaktı bu yüzden ama fırsat kalmadı

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Tamam da git hocaya söyle bunu o zaman ya da maçtan sonra söyle, defanstan koşup adama kafa atmak nedir

Geri
Üst Alt