Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.422
- 72.966
- 5.188
Saha içinde kendi arkadaşına öyle şey yapamazsın aga. Maç biter gidersin soyunma odasına orada ne diyorsan de. Böyle olmaz, bu takımı satmaktır, medyaya malzeme vermektir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şerefsiz piç. Bir daha kadroya girerse onu kadroya alanlar da şerefsiz olacak gözümde.
terimin çiftliğinde bu da yaşandıBöyle bir şeye tarihte rastlanılmış mıdır sanmıyorum
Ben hayatımda böyle bir şey görmedim. Marcao'nun yaptığı büyük şerefsizlik. Takımda yeri yok. Kerem kavgada bile efendiliğini korudu. Marcao'nun yaptığı tamamen etik dışı.
Dövme yaptırmıştı bir de şimdi bir tarafına soksun
Çok da iyi oynuyordu, yakımın en iyisiydi resmen. Valla hiçbir anlam veremedimSalak mi bu HERIF illa maçı zora sokacak
Marcao hemen bu gece geri dönüşü kesin olmayacak şekilde kadro dışı bırakıldığı açıklanmalı.
Bunun başka çözümü yok.
Kerem de yarın çıkıp "maçın tansiyonu ile oluyor böyle şeyler, biz aramızda çözdük" derse adam değil....
Kerem napti hocamBence Kerem de Marcao da ceza almali ve kadro disi birakilmali.
Tamam da git hocaya söyle bunu o zaman ya da maçtan sonra söyle, defanstan koşup adama kafa atmak nedirKerem defansa yardıma gelmiyordu marcao ona sinirlendi fatihin hakemlere isyanı o keremi cıkaracaktı bu yüzden ama fırsat kalmadı
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
İnstada popo fotosu beğenen Marcaoya az bile yapmışAyrıldı mı karısı ?
kime vurdu ben kacirdim
Zamanında Riera ve Melo’da ceza aldı, ama o hafta puan kaybına uğradık maalesefBence Kerem de Marcao da ceza almali ve kadro disi birakilmali.