⚽ SL 21/22 H:1 | Giresunspor 0-2 Galatasaray | MS | 16 Ağustos

Bence sencansın maçındaki 11 ile çıkar hoca

Ama o maçta asıl yapması gereken solda babel, ortada da serbest adam olarak feghouli yerine arda olmalıydı

Zaten 2 ve 3. gol de arda kanadı bırakıp ortaya geçince geldi

Umarım en azından bunu görmüştür
Arda yerine cicaldu olabilir ama adamı hiç izlemedik, umarım maya tutar

üst üste 3 deplasman yapacağımız dönemde oynanacak en güzel maç. Giresun hem hazır değil, hem de iyi transferler yapamadı. Erken gol önemli, onu bulursak 3-4 yapabiliriz

üst üste 3 deplasman yapacağımız dönemde oynanacak en güzel maç. Giresun hem hazır değil, hem de iyi transferler yapamadı. Erken gol önemli, onu bulursak 3-4 yapabiliriz
Sansa

giresun deplasmam
randers deplasman
Hatay evde
randers evde
Kpasa deplasman istanbul
trabzon deplasman

kpasa olayi rahatlatiyor azicik

Sansa

giresun deplasmam
randers deplasman
Hatay evde
randers evde
Kpasa deplasman istanbul
trabzon deplasman

kpasa olayi rahatlatiyor azicik

bence ilk 3 hafta fikstürümüz çok iyi geldi. Giresun hazır değil, hatay'ı dün izledim takımın büyük çoğu değişti, stoper yok elde. TT Arena'da ilk maçımız olacağı için atmosfer de iyi olur. Hatay ile en oynanacak zaman

kpaşa'da hoca gitti, kim gelecek belirsiz. 9 puan neden olmasın

qne2w11n.jpg

İstediğim ilk 11 budur, ama gelin görün ki Fatih Terim ne sürprizler yapacak ? mesela ben kesin Arda 'yı ilk 11 bekliyorum sürpriz olarak Ömer Bayram ve Babel 'de ilk 11 olabilir

Farklı falan alamayız ama acayip kaleci hataları olmazsa gol yemeyeceğimizi düşünüyorum 1 tanede gol sıkıştırırız herhalde ha tabi Diabate çıkar röveşata ile ilk şutunda golü atabilir bizde bu şans varken.

Umarım Ömer - Arda falan oynamaz ilk haftadan

Rotasyon olabilir, Avrupa maçımız var okey. Ama bu rotasyon Ömer ile Arda'yla olmasın

Cica (11 olmalı) - Nelsson - Barış - Babel - Aytaç falan süre alabilir

Muslera
Boey - Luyi - Marco - Ömer
Taylan
Cica Kılınç
Kerem Mostafa Babel​

Rotasyon amaçlı böyle çıkacağını düşünüyorum, umarım tam kadro çıkarız

Younousse Sankhare'ye dikkat edelim. Orta sahada bize nefes aldırtmayabilir. Özel önlem almak gerekiyor..

Bizim muhtemel on birler zaten paylaşılıyor. Bu da Çotanaks muhtemel 11.

-----------------------------Okan---------------------------

Zeki Yavru--Douglas--Perez--Hüsamettin

--------------------------Pelupessy------------------------
--------Traore(Sankhare)------Flavio--------------

Diabate----------------------------------------Serginho
---------------------------Balde------------------------------

Bu kadroyu da zor çıkardım. Çoğu oyuncu kadro dışı kalmış. Karman çorman bir ekiple oynayacağız cidden büyük şans yani. Yine de dirençli olacaklar dikkatli olalım.

Geri
Üst Alt