⚽ SL 21/22 H:1 | Giresunspor 0-2 Galatasaray | MS | 16 Ağustos

Muslera
Boey
Luyindama
Marcao
Aahnolt
Taylan
Berkan
Cicaldau
Kerem
Diagne
Babel

Böyle oynariz

İlk maçlar hep zordur
2sene önce zayıf dedik Denizliye yenildik
Penaltı falan kaçırmıştık
Erken gol ile çözmeliyiz

dünkü adanayi görünce lig baya zorlu gececek gibi dünkü adanayi biz net yenemeyiz, dikkatimi cektide bu arkada paslasma kaleeciye pas kaleciden stopere stoperden beke bekten stopere stoperden kaleciye bu futbol taktigimidir neyse artik bir tek biz böyle oynuyoruz, dünkü macta adanada fenerde böyle oynamadilar, enteresan gercekten.
bu mac icinde bilemiyorum adamlarin tehlikeli topculari var ve bizim takim net eksik ve yetersiz.

dünkü adanayi görünce lig baya zorlu gececek gibi dünkü adanayi biz net yenemeyiz, dikkatimi cektide bu arkada paslasma kaleeciye pas kaleciden stopere stoperden beke bekten stopere stoperden kaleciye bu futbol taktigimidir neyse artik bir tek biz böyle oynuyoruz, dünkü macta adanada fenerde böyle oynamadilar, enteresan gercekten.
bu mac icinde bilemiyorum adamlarin tehlikeli topculari var ve bizim takim net eksik ve yetersiz.
Bunu yillardir biz yapiyoruz zaten Türkiyede. Avrupa futbolunda uzun toplarla arkadan cikmak diye birsey kalmadi. PL, La liga, Almanya maclarini izle her takimlar oyunu bu sekilde kuruyor. Bizde böyle kurmaliyiz zaten tek sikinti Marcao ve Luyindamanin malliklari oluyor bu durumda. Hele top Luyindamaya geldiginde bana bir seyler oluyor.

1629098976655.webp

Düzgün bir kadroyla çıkarsak rahat alırız.
Arda ısrarı devam ederse yine kafayı yeriz.
Muhtemelen devam edecek.

Bunu yillardir biz yapiyoruz zaten Türkiyede. Avrupa futbolunda uzun toplarla arkadan cikmak diye birsey kalmadi. PL, La liga, Almanya maclarini izle her takimlar oyunu bu sekilde kuruyor. Bizde böyle kurmaliyiz zaten tek sikinti Marcao ve Luyindamanin malliklari oluyor bu durumda. Hele top Luyindamaya geldiginde bana bir seyler oluyor.
o luyindamaya güvenirsek zaten bizi cok yakar. topcu secimide taktige gör alinir o sekilde oynarsin gel görki bizde hep BAM BAM taktigi mevcut, ben galatasarayda futbol falan görmüyorum.

o luyindamaya güvenirsek zaten bizi cok yakar. topcu secimide taktige gör alinir o sekilde oynarsin gel görki bizde hep BAM BAM taktigi mevcut, ben galatasarayda futbol falan görmüyorum.
Bunu söylemek icin henüz cok erken. Ne demek istedigini anlayabiliyorum. Yanliz Terimin takimlari 7-8 haftaya ancak oturmaya basliyor ki bazi sezonlarda cok daha gec basliyor. Takima katilacak takimdan gönderilecek oyuncular olacak. Mevcut kadrodan maks. verim alacagimiz güne kadar umarim puan kaybetmeyiz.

Diagne bu haliyle Muhammed'den daha önde.
Diagne 11 başlar ve golünü de atar.

Cicaldau'da neden beklenti bu kadar yüksek anlamıyorum. Adam ülkeye yeni gelmiş daha ilk maçına çıkacak takım desen zaten dökülüyor ne oynadığımız bile belli değil. Cica ne yapsın Allah aşkına?

Hele bi 5-10 hafta geçsin, ülkeye alışsın, takım otursun ondan sonra değerlendiririz.

Geri
Üst Alt