- 3 Haziran 2015
- 56.778
- 65.908
- 4.143
Muslera
Boey
Luyindama
Marcao
Aahnolt
Taylan
Berkan
Cicaldau
Kerem
Diagne
Babel
Böyle oynariz
Boey
Luyindama
Marcao
Aahnolt
Taylan
Berkan
Cicaldau
Kerem
Diagne
Babel
Böyle oynariz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
omgAlpaslan oynayabilirmis Luyi yerine
marcao bizde mac icinde bir kere kirmizi yedi sadece.
Bunu yillardir biz yapiyoruz zaten Türkiyede. Avrupa futbolunda uzun toplarla arkadan cikmak diye birsey kalmadi. PL, La liga, Almanya maclarini izle her takimlar oyunu bu sekilde kuruyor. Bizde böyle kurmaliyiz zaten tek sikinti Marcao ve Luyindamanin malliklari oluyor bu durumda. Hele top Luyindamaya geldiginde bana bir seyler oluyor.dünkü adanayi görünce lig baya zorlu gececek gibi dünkü adanayi biz net yenemeyiz, dikkatimi cektide bu arkada paslasma kaleeciye pas kaleciden stopere stoperden beke bekten stopere stoperden kaleciye bu futbol taktigimidir neyse artik bir tek biz böyle oynuyoruz, dünkü macta adanada fenerde böyle oynamadilar, enteresan gercekten.
bu mac icinde bilemiyorum adamlarin tehlikeli topculari var ve bizim takim net eksik ve yetersiz.
pva oynamaz bence
Ben bu maclarda marcaoyu yadirgamam. Yanindaki luyindamaya bir an pas atmaya korkmaya basladi. Fegh cdme kayip 2 kere üst üste hata yapip marcaoya sari yedirtti+ sakatlatiyordu vs.Bu avrupa kupası maçlarında hem performansı çok kötüydü hemde çok sinirli oynuyordu.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
o luyindamaya güvenirsek zaten bizi cok yakar. topcu secimide taktige gör alinir o sekilde oynarsin gel görki bizde hep BAM BAM taktigi mevcut, ben galatasarayda futbol falan görmüyorum.Bunu yillardir biz yapiyoruz zaten Türkiyede. Avrupa futbolunda uzun toplarla arkadan cikmak diye birsey kalmadi. PL, La liga, Almanya maclarini izle her takimlar oyunu bu sekilde kuruyor. Bizde böyle kurmaliyiz zaten tek sikinti Marcao ve Luyindamanin malliklari oluyor bu durumda. Hele top Luyindamaya geldiginde bana bir seyler oluyor.
Bunu söylemek icin henüz cok erken. Ne demek istedigini anlayabiliyorum. Yanliz Terimin takimlari 7-8 haftaya ancak oturmaya basliyor ki bazi sezonlarda cok daha gec basliyor. Takima katilacak takimdan gönderilecek oyuncular olacak. Mevcut kadrodan maks. verim alacagimiz güne kadar umarim puan kaybetmeyiz.o luyindamaya güvenirsek zaten bizi cok yakar. topcu secimide taktige gör alinir o sekilde oynarsin gel görki bizde hep BAM BAM taktigi mevcut, ben galatasarayda futbol falan görmüyorum.