Gökhan Gel
Ulubatlı Souness
- 22 Şubat 2017
- 31.902
- 28.133
- 1.933
daha bu takıma akbaba girecek.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
2 sene önce girdi ya zaten odaha bu takıma akbaba girecek.
Cicaldau'da neden beklenti bu kadar yüksek anlamıyorum. Adam ülkeye yeni gelmiş daha ilk maçına çıkacak takım desen zaten dökülüyor ne oynadığımız bile belli değil. Cica ne yapsın Allah aşkına?
Hele bi 5-10 hafta geçsin, ülkeye alışsın, takım otursun ondan sonra değerlendiririz.
Eyvallah renkdaş anlıyorum benim de beklentim çok yüksek tabi ki kendisinden. Fakat benim söylemek istediğim ilk maç özelinde neden bu kadar yüksek beklenti olduğu? Gol atacak, asist yapacak, şov yapacak millet uçmuş. Yapamazsa bu sefer nerden aldık bunu kazık diyecekler hemen. Bir rahat bırakalım adamı alışsın ondan sonra yapar şovunu.Benim beklentim klass bi oyuncu hissiyatı oluşması.yoksa geçende yazdım bu tip oyuncular takımdaki oyuncuların oyun karakterini ezberlemeden büyük işler yapamaz.ama bi duran toptan atabilir veya güzel orta açabilir .şuan benim beklentim ayağına top yakışması ve duram toplarda mekanın sahibiyim demesi
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Skor sormayin arkadaslar hakemler buralari okuyor sonra oranlar yükseliyorÜstad duyum mu var skorla ilgili lütfen paylaş
Skor sormayin arkadaslar hakemler buralari okuyor sonra oranlar yükseliyor
Eyvallah renkdaş anlıyorum benim de beklentim çok yüksek tabi ki kendisinden. Fakat benim söylemek istediğim ilk maç özelinde neden bu kadar yüksek beklenti olduğu? Gol atacak, asist yapacak, şov yapacak millet uçmuş. Yapamazsa bu sefer nerden aldık bunu kazık diyecekler hemen. Bir rahat bırakalım adamı alışsın ondan sonra yapar şovunu.
Benim için skordan öte takımın oynayacağı futbol önemli baskın, rakibi hırpalayan, nefes aldırmayan ve ataklarla sürekli taraftarları ayakta tutan bir takım istiyorum. Bazı şeylerin değişmesini istiyorsak skor odaklı futbol yerine keyif veren futbolla beraber seviye atlamak gerekiyor. Skoru bulunca defansa çekilmek yerine sanki maçın her anını 0-0 gibi oynamalıyız. Yarın ki maç bunları değerlendirmek daha doğru olur o zaman bir şeylerin değiştiğini gelecek adamlarla beraber daha da bir takım olacağımızı herkese daha net göstermiş oluruz.
Gayet iyi bi orta saha 3lumuz var su an bileLig başladı hala orta saha yok
O degil de bu hakem bizi katleder simdi. Bakin GSli felan degilim diye