⚽ SL 21/22 H:1 | Giresunspor 0-2 Galatasaray | MS | 16 Ağustos

Cicaldau'da neden beklenti bu kadar yüksek anlamıyorum. Adam ülkeye yeni gelmiş daha ilk maçına çıkacak takım desen zaten dökülüyor ne oynadığımız bile belli değil. Cica ne yapsın Allah aşkına?

Hele bi 5-10 hafta geçsin, ülkeye alışsın, takım otursun ondan sonra değerlendiririz.

Benim beklentim klass bi oyuncu hissiyatı oluşması.yoksa geçende yazdım bu tip oyuncular takımdaki oyuncuların oyun karakterini ezberlemeden büyük işler yapamaz.ama bi duran toptan atabilir veya güzel orta açabilir .şuan benim beklentim ayağına top yakışması ve duram toplarda mekanın sahibiyim demesi

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Arda ve Babelin yerine Emre Kilinc oynasin.

2121.png

Benim beklentim klass bi oyuncu hissiyatı oluşması.yoksa geçende yazdım bu tip oyuncular takımdaki oyuncuların oyun karakterini ezberlemeden büyük işler yapamaz.ama bi duran toptan atabilir veya güzel orta açabilir .şuan benim beklentim ayağına top yakışması ve duram toplarda mekanın sahibiyim demesi

Eyvallah renkdaş anlıyorum benim de beklentim çok yüksek tabi ki kendisinden. Fakat benim söylemek istediğim ilk maç özelinde neden bu kadar yüksek beklenti olduğu? Gol atacak, asist yapacak, şov yapacak millet uçmuş. Yapamazsa bu sefer nerden aldık bunu kazık diyecekler hemen. Bir rahat bırakalım adamı alışsın ondan sonra yapar şovunu.

Eyvallah renkdaş anlıyorum benim de beklentim çok yüksek tabi ki kendisinden. Fakat benim söylemek istediğim ilk maç özelinde neden bu kadar yüksek beklenti olduğu? Gol atacak, asist yapacak, şov yapacak millet uçmuş. Yapamazsa bu sefer nerden aldık bunu kazık diyecekler hemen. Bir rahat bırakalım adamı alışsın ondan sonra yapar şovunu.

Şovcu bi tipe benzemiyor zeki sakin yani soğukkanlı bi oyuncuya benziyor.gol atabilir asistte yapabilir ama dediğim gibi takıma hükmedecek bi karakteri var mı onu zamanla görebiliriz anca yaşarsak

Yine bir totem yapalım
Maç günü buraya yazayım
Rahat bir maç olmasa da kazanacağımızı düşünüyorum.
1-0 2-1 gibi biter diye düşünüyorum.
Diğer takımlara oranla ciddi maçlar oynadık ve daha hazırız.
Orta 2'li diğer takımlara göre biraz daha iyi Berkan uyum sağladı ve gayet hırslı - Taylan zaten iyi
Önlerinde Çiko ne yapacak o merak konusu.
Giresun bence çok kapanacaktır. Kısır bir maç olabilir.

Benim için skordan öte takımın oynayacağı futbol önemli baskın, rakibi hırpalayan, nefes aldırmayan ve ataklarla sürekli taraftarları ayakta tutan bir takım istiyorum. Bazı şeylerin değişmesini istiyorsak skor odaklı futbol yerine keyif veren futbolla beraber seviye atlamak gerekiyor. Skoru bulunca defansa çekilmek yerine sanki maçın her anını 0-0 gibi oynamalıyız. Yarın ki maç bunları değerlendirmek daha doğru olur o zaman bir şeylerin değiştiğini gelecek adamlarla beraber daha da bir takım olacağımızı herkese daha net göstermiş oluruz.

Bunların hiçbiri olmaz en az 3 sene olmuyacak hatta ondan boşa beklentiye girmemek lazım

Muslera
Boey Luyindama Marcao Aanholt
Taylan
Cicaldau Berkan
Feghouli Diagne Kerem

Böyle bir kadro olacağı söyleniyor hem Fegh hem Cica ile nasıl bir formatta oynayacağımızı merak ediyorum açıkçası.

O degil de bu hakem bizi katleder simdi. Bakin GSli felan degilim diye

Geri
Üst Alt