⚽ SL 21/22 H:1 | Giresunspor 0-2 Galatasaray | MS | 16 Ağustos

Birazdan özür diler sosyal medyadan olay kapanır satma kovma vs geçiniz olmaz öyle şey olmamalıda ama ceza kesilmelidir örnek bir ceza mutlaka verilmelidir bir daha kimse böyle bir seye cesaret ettirilmemelidir

Takımda bir gariplik var, sıkıntı olduğu bariz. Yüz ifadeleri, oyuncuların birbirleriyle ilişkileri vs. Muslera, Luyindama, Kerem, Kılınç, Mohamed ve diğerleri. Mental olarak iyi değil ekip.

Arda gelirken bunların olacağını bas bas bağırdık. O adamın olduğu yerde huzur olmaz.
Ona eşlik eden birkaç papaz daha var, ve başlarında da bu tür şeylerden adeta zevk alan Fatih bey var.

Yok fikrin çok çabuk değişti tabiki değişir ama ilginç geldi

Cabuk mu ? Savunmadim diyorum. Ayrica cabuk da degisebilir. Beklentin vardir olusmaz ve bunu gorur yorum yaparsin/fikriini soylersin. Korudugum yerler oldugu dogru, sacma sapan yorumlara karsiydi bunlar. Elimde olsa komple takimi degistirirdim ben gecen sezon. Gelip bire birde fikrimi sordugunu da hatirlamiyorum. Ayrica, tam tersi de olsa saygi duyman lazim. Bunun cabuk/gec olmasi muhim degil. Bunu genel soyluyorum.

Luyi ondan cok daha iyi stoper bu aksam yine belli oldu, bütün ataklari luyi kesti.
Tam bi el bombasi her haliyle, hemde inanilmaz sekilde overrated.
İlk yarı gol yemediysek marcaonun kademeleri ve boeyin savunma katkısındandır. Luyi ölü gibiydi ilk yarı. Sürekli alanını boşaltan ali turanvari bi stoper

Marcao-Kerem olayı gerek oyun eleştirisinin, gerekse de skorun önüne geçecek maalesef.

Marcao’nun yaptığı şey çok ağır bir davranış. Cezası ağır olmalı ancak fazla gaza gelmeyin neyi kimi kime nasıl gönderiyorsunuz? Birkaç maç kadro dışı kalır sonra kapanır mevzu. Pusuda bekleyen rakiplere fırsat vermeyin, kendi içimizde çözeriz.
Çözülecek bir durum yok. Bugün bunu yapan ileride neler yapmaz boyle çocuklara. Kimse kendini galatasaraydan üstün görmesin. Derhal gönderilsin ki gönderilmez ise keremden bir daha verim alamayız. Adalet adalet diyoruz kendimiz adaleti sağlamıyoruz. Adam kafa atiyor yetmiyor yumruk atıyor.

Geçen sene Marcao da Luyindama da Galatasaray ın stoperi olamaz dediğimde paşam a kimi verelim diyenler alın stoperlerinizi meftülü, mefaülü, failatün faülü ...

Zehir ettin güzelim galibiyeti marcao! O kutsal forma sana fazla gelmiş. Hangi boktan avrupa takımına gitmek için delirip takım arkadaşına saldırıyorsan, bir an önce git de kurtulalım. Şampiyonluk takım ruhuyla gelir. Bizde o ruh 2 senedir yok ve bunu çözmeliyiz

Geri
Üst Alt