⚽ SL 21/22 H:1 | Giresunspor 0-2 Galatasaray | MS | 16 Ağustos

Bu abdülkerim denen kuşun agzinada yem verdik bravo marcao allah belani versin

Yerli-yabancı olayı çıkarsa şaşırmam. Önceden aralarında birşeyler olduğu çok bariz. Bakalım nasıl idare edeceğiz.
Türkiye gibiyiz, bu kulüpte olay eksik olmuyor.

Marcao’nun pozisyonu bakalım Volkan nasıl yorumlayacak 😄
:asd: Volkan Demirel: "Bugün yaşanan konu normal bir konu değil. Biz de saha içinde gergin anlar yaşadık. Ancak bu normal değil. Önce kafa atıyorsun. Boksör gibi yumruk atıyorsun. Çok yanlış bir hareket." (beIN Sports)

Marcao kenarda da eliyle bana sürekli sus sus yapıyor falan dedi. Küfür müfür sanmıyorum Kerem'in maç içinde tutup Marcao'ya sövecek hali yok. Kerem'de az değil sürekli el kol yapıyor ama Marcao sığırı gelip kafa atmaya çalışması, yumruk atması bunlar kabul edilecek şeyler değil. Maç biter soyunma odasında çeker kenara konuşursun neden sürekli böyle el kol yapıyorsun diye. Bunun oluru budur.

Bu sığırın ilk vukuatı da değil. Hazırlık maçında bilmem kime tokat attı haberleri çıkmıştı öyle kapandı. Hadi antrenmanda bile yapsa bir nebze halledersin ama lig maçında, yüz binlerce insanın canlı izlediği bir maçta böyle yaparsan bunun affı falan yok. Bu sığırın yarından tezi yok şutlanması lazım. Sokarlar bonservisine, bilmem nesine. Aldığımız paraya şutlayalım gitsin. Cacık olmaz bundan.

Guzel mac oldu Marcao olayina kadar.

Benim hayalimdeki GALATASARAY macin 70% rakip sahada oynar, bogar rakibi cikarmaz ve hareketli ve hizli oynar ama rakip yari alanda iste.

Iyi oynadigimizi dusunmuyorum. Pozitif isik verdigimizi soyleyebilirim.

Nötr izleyici icin güzel bi maçtı bence.

SM-G975F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

marcao takımın en değeri yüksek oyuncusu ve bu maçta da çok iyiydi

yaptığı mallık aşikar ama silersek zararlı çıkarız

yönetim 1-2 hafta kadro dışı cezası versin, ft idmanda barıştırıp medyaya poz versin ve olayı kapatalım.
Twitterı yakmaya başlamış bile bizimkiler. İnşallah dediğin gibi olur da kazasız belasız kapanır mevzu. Bir de bunun en az 5 maç cezası olacak. Federasyonda keyifler yerindedir.

Bu arada bu takımda Arda'nın abiliğine falan gerek yok oyuna girme garantisi mi var bu arkadaşın. Niye giriyor kanatta oynayacak oyuncuya ihtiyaç var 10 metreyi 30 saniyede koşan adam giriyor sahaya. Aytaç var elinde orta sahayı sertleştir.
Defolsun diye gözüne baktığımız falçao bile götünü yırtıyor , feghouli hayvan gibi zayıflamış arda beyimiz götünü kaldıracakta.

Yol alsın ya adama baka baka sus yaptı, çıktığında da hocaya sadece sus yaptım dedi.
Takımda aklı başında kimse yok bu takım çok kolay dağılır, hoca baskıyı arşa çıkarırsa sonuç bu olur millet birbirini döver.
G

Bu dediklerin bu hareketin amatorlugunu ve terbiyesizligini aciklamiyor.

Marcao geçen sene kaç defa kırmızıdan döndü. Sinirlerine hakim olamıyor zaman zaman. Takıma verdiği, verebileceği zararı hiç düşünmüyor.

Olayın diğer kahramanı da sorunlu bir tip. Bize gelirken muhabir ya da yorumculardan biri demişti, böyle hareketlerinin olduğunu.

Daha ilk lig maçında izlediğimiz manzara gelecek adına düşündürüyor. Takım olabilme adına gidilmesi gereken epey yol var.

Geri
Üst Alt