Emre Cevik
10 Numara!
- 15 Ocak 2011
- 13.448
- 4.831
- 1.618
teknik direktörün neyse futbolcunda ona benzer. FT iyi egitmis.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
marcao haklı demedim anladığım kadarıyla acıkladımTamam da git hocaya söyle bunu o zaman ya da maçtan sonra söyle, defanstan koşup adama kafa atmak nedir
Marcao’nun pozisyonu bakalım Volkan nasıl yorumlayacak![]()
Volkan Demirel: "Bugün yaşanan konu normal bir konu değil. Biz de saha içinde gergin anlar yaşadık. Ancak bu normal değil. Önce kafa atıyorsun. Boksör gibi yumruk atıyorsun. Çok yanlış bir hareket." (beIN Sports)Twitterı yakmaya başlamış bile bizimkiler. İnşallah dediğin gibi olur da kazasız belasız kapanır mevzu. Bir de bunun en az 5 maç cezası olacak. Federasyonda keyifler yerindedir.marcao takımın en değeri yüksek oyuncusu ve bu maçta da çok iyiydi
yaptığı mallık aşikar ama silersek zararlı çıkarız
yönetim 1-2 hafta kadro dışı cezası versin, ft idmanda barıştırıp medyaya poz versin ve olayı kapatalım.
Yol alsın ya adama baka baka sus yaptı, çıktığında da hocaya sadece sus yaptım dedi.
Takımda aklı başında kimse yok bu takım çok kolay dağılır, hoca baskıyı arşa çıkarırsa sonuç bu olur millet birbirini döver.
G