⚽ SL 21/22 H:1 | Giresunspor 0-2 Galatasaray | MS | 16 Ağustos

Yav adam 1.93 boyuyla defans arkası çapraz koşu yapıp kendini unutturabiliyor, maçın başından beri kaç defa yaptı hayır Giresun 'la da alakalı bir durum değil resmen o cüssesiyle görünmez olabiliyor defans arkasına gittiği vakit
Ben çok beğendim Diagne'yi olması gereken anda olması gereken yerde bitiveriyor herif. Takım oyununa katkısı pek yok ama takım farketmeksizin golünü atıyor King.

Taylan daha fazla sorumluluk almalı , en kilit rolde o var. Rakibi karşılarken aksaması bir tarafa stoperlerin ayağından daha çok top almalı. O pası atacak kalibredeki adam saklanmayacak stoperler oyun kurmaya çalışırken.

E877bdBXMAA_xfW

6 numara ihtiyacını ben de halen düşünüyorum. Johnstone maçlarıyla ihtiyaç vardır yoktur gibi bir tespit yapmak mümkün değildi o bölge için.

Yalnız hem Gedson gelsin hem yabancı 6 gelsin demesi de kolay. Hadi maliyeti karşıladın diyelim, kadroyu dizemiyorsun s.çtığımın yabancı sınırı yüzünden.

Hem Babel hem Falcao'yu göndereceksek 2 kanat isterim sağlı sollu

Giresun’un oyununu psv maçını örnek alarak oynadığını düşünüyorum,demişlerdir psv nasıl çok agresif sürekli boğucu pressle oynayıp hızlıca gole gidip başarılı olduysa bizde böyle faydalanabiliriz düşüncesiyle oynadı şahsi fikrim ,ama psv gibi kaliteli ayaklar olmayınca mıçtılar.öyleki johnson maçındaki pozisyonun aynısı yaşandı muslera bu defa o hatayı yapmadı.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Beyler, bu ortasaha ilk defa yanyana oynuyor. İyi değiller ama oynama alışkanlığı lazım. Şükredelim ilk maçlarında rakip zayıf.

Geri
Üst Alt