⚽ SL 21/22 H:1 | Giresunspor 0-2 Galatasaray | MS | 16 Ağustos

Yine aynı çıkış hatalarını yapıyoruz.

Sahaya çok kötü yayılıyoruz ve stoperleri zor durumda bırakıyoruz. Belli ki uzun vurmayın direktifi var. Anladık da ya gerisi?

Defans topu çıkarmaya çalışırken orta saha oyuncuların orta saha çizgisinin ilerisinde beklerse nasıl pas oyunu ile ileri çıkacaksın?

Dört senedir sürekli aynı hatalar baydı artık.

Ayrıca, rakip ani ataklarında orta sahadan geri dönüşleri hiç beğenmedim.

Hücuma çıkarken VA ve özellikle Boey’in bindirmeleri bu yıl fark yaratacak. Bu net belli oldu. İki oyuncu da çok etkili.

Ancak bu ileri çıkışlarda yaşanan top kayıplarında, Gedson gibi çok koşan bir oyuncumuz olmazsa, acayip açıklar vereceğiz gibi görünüyor.

Bayağı kötü bir ilk yarı çıkartan Taylan’ın çok iyi pası, Feghouli’nin çok iyi koşusu, harika kontrolü ve çok iyi vuruşuna, Diagne’nin çok zekice topu takip etmeye devam etmesi eklenince gol geldi.

Giresun bizi her takım gibi çözmüş. Şok ve sert baskı ile çıkarken hatalar yapacağımızı bildikleri için ilk yarım saatte çok efor sarfedip bu şekilde oynadılar. Sonra bira pilleri bitti.

Bakalım ikinci yarı ne gösterecek.

Tamamda iki orta sahan var sirti donuk oyun sifir sonra ver geri marcao lyundama ugrassin sonra hata yaptilarmi ooo stoperler kotu kaleci kotu su stoper tandemi bjk ta oynasin yere goge koyamazlar stoperlere artik zerre kizmiyorum macin 30 dakkasi top adamlarda
orası öyle reis. bakalım belki düzeliriz ilerleyen maçlarda. gedson'un takıma katılması kritik.

E877bdBXMAA_xfW
Bi şeye bişey konmuş gibi 😁

ayarlık bir şey yok doğalı bu. parasını kim veriyorsa onun için mücadele etmek zorunda futbolcu dediğin. laf olmasın diye el kol yapmıstır seyirciye. yapmadıysa da gene irite olacak bir şey göremiyorum. duygusal yaklasıyorsunuz.
Parsını verdiğimiz halde bizim kaledeyken topa bomba muamelesi yapmayı biliyor ama. Kalede hayatında ilk kez kalaye geçen Melo gibi durmasını da biliyor.
Basit bir karakteri olduğunu anlatıyor bize.
Parasını veren kulüpten bonservisini alması konusunda da ısrar ederse mutlu oluruz 2m€ getirsin

bu arada hakemin tüm kararları doğru

üzerinize gelen kuş türü olursa

gözlerine sokun

4 5 yapmalıyız. geçen sene 1 gol yüzünden sampiyonluk gitti

Cagne'nin penaltı olayını büyütmemesi çok iyi oldu.

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt