- 1 Ağustos 2014
- 63.820
- 75.008
- 4.338
Yunus da yok yedeklerde yav
Kesin gönderdik onu da
Kesin gönderdik onu da
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Berkan çok iyi yaw cılar kaybolmuş hayret. Rakip 2 pres yapınca gördük berkancığı eli ayağına dolaştı. Ama yok 12-13 km koşuyor olsun.
Onun ben te ... ulan adam ayakları bile havada kaldırmış çekmiş hala ağır mı diyor itRıdvan’a bak kırmızı ağırdı diyor![]()
orası öyle reis. bakalım belki düzeliriz ilerleyen maçlarda. gedson'un takıma katılması kritik.Tamamda iki orta sahan var sirti donuk oyun sifir sonra ver geri marcao lyundama ugrassin sonra hata yaptilarmi ooo stoperler kotu kaleci kotu su stoper tandemi bjk ta oynasin yere goge koyamazlar stoperlere artik zerre kizmiyorum macin 30 dakkasi top adamlarda
Bi şeye bişey konmuş gibi
Parsını verdiğimiz halde bizim kaledeyken topa bomba muamelesi yapmayı biliyor ama. Kalede hayatında ilk kez kalaye geçen Melo gibi durmasını da biliyor.ayarlık bir şey yok doğalı bu. parasını kim veriyorsa onun için mücadele etmek zorunda futbolcu dediğin. laf olmasın diye el kol yapmıstır seyirciye. yapmadıysa da gene irite olacak bir şey göremiyorum. duygusal yaklasıyorsunuz.
Ciddi misin? Devletin kanalinda holiganlik yapiyor herif. Insanin kanina dokunuyor.Rıdvan’a bak kırmızı ağırdı diyor![]()
Super husamettin. Ucuyor mubarekKüçük husam Dignanenin sırtına binerken
Hem Babel hem Falcao'yu göndereceksek 2 kanat isterim sağlı sollu
Ne kadar ağırmış?Rıdvan’a bak kırmızı ağırdı diyor![]()
Son oyuncu. Bunun ağırı hafifi yok.Kirmizi bana gore de biraz agirdi
3 tekerli sanki