⚽ SL 21/22 H:1 | Giresunspor 0-2 Galatasaray | MS | 16 Ağustos

güzel bir deplasman galibiyeti ile başlasak ne güzel olur. ilk 4 maçımızın 3'ü deplasman. hatta biri trabzon deplasmanı. fikstür başlangıcında zorlu deplasmanları atlatmak her zaman avantajdır. 5. hafta tt arena'da alanyaspor'u yenip liderliğe oturursak mukemmel olur.

ligin ilk küme düşme adayı giresun ,canlı izledim rezalet bir kadroları var hocaları yok transfer yapmamıslar

fatih hocam ultra sacma seyler denemezse kazanmamız lazım

Çotanaklar sürpriz yapabilir.

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Muslera
Boey Nelsson Marcao Aanholt
Taylan Cicaldau Berkan
Kerem Mostafa Barış

Sağ kanat ve gedson gelinceye kadar 3-5-2 görürsek şaşırmayalım beyler.

Luyi biraz toparladı gibi ve hoca bunu gözlemlemişsse üstüne gider özgüvenini kazanması için.illa luyi takımda kalacak diye düşünmeyin satış yapılırken bile formdayken yapılması elimizi güçlendirir o bakımdan.

Ben açıkçası şu 11 i bekliyorum

Musli nelson luyi marcao şaşa taylan berkan pva cica kerem muhammed

Sizcede böyle bi kadro görmemiz süpriz olur mu?

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Sağ kanat ve gedson gelinceye kadar 3-5-2 görürsek şaşırmayalım beyler.

Luyi biraz toparladı gibi ve hoca bunu gözlemlemişsse üstüne gider özgüvenini kazanması için.illa luyi takımda kalacak diye düşünmeyin satış yapılırken bile formdayken yapılması elimizi güçlendirir o bakımdan.

Ben açıkçası şu 11 i bekliyorum

Musli nelson luyi marcao şaşa taylan berkan pva cica kerem muhammed

Sizcede böyle bi kadro görmemiz süpriz olur mu?

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Luyindama'nın sahada olması rakiplerin galibiyet planları için 1 opsiyon demek.

Muslera
Boey Nelsson Marcao Aanholt
Cicaldau Taylan Berkan
Feghouli Mostafa Kerem
Böyle çıkacağız yüksek ihtimal

Persembe günü elenmezsek bence bunlari güle oynaya yeneriz ve lige güzel bir galibiyet ile baslariz.

St.Johnstone maci bence ligin ilk haftalarindaki performansimizi direkt etkileyecek gerek negatif gerek pozitif anlamda.

Evet St.Johnstone galibiyetinden sonra takimin üstündeki baskinin yok olmasiyla birlikte bence hic zorlanmadan galip gelecegiz bu macta.

korkarim arda oynayacsk

muslera
boey luyindama marcao pva
emreK taylan berkan
kerem mustafa babel​

bence hoca scotland'da bu maçı düşünerek arda-diagne-fegh ile başladı. emreK-babel ve MM bu üçlünün yerine ilk onbirde olacaktır.

Ömer, Babel ve Cicaldau'nun kesin ilk 11'de olacagini dusunuyorum. Hatta Nelsson bile olabilir.

Geri
Üst Alt