⚽ SL 21/22 H:1 | Giresunspor 0-2 Galatasaray | MS | 16 Ağustos

—————muslera—————-
boey—-nelsson—marcao—ömer
——————taylan—————-
———-berkan——cicaldau——
kerem———MM————babel

pva randers macina sakla galiba tam hazir degilmis. hic sevmesem bile ömer oynasin

Muhtemelen yeniliriz.
Giresunspor'u bilmiyorum, ama bizim oyun gercekten cok kotu.
Ilk 10 dk'da falan gol atmazsak bizim ekip kesin bir iki kritik hata yapip gol yer.
Ordan da toparlanmasi zor olur.

Yeni gelenler ilk 11 olur mu emin degilim ama kesin olmali.
Nelsson ve Romen geldikleri yerde vasat performans bile sergiledilerse bizim icin hayli hayli fark yaratir.
Luyindama'nin 2-3 gol yedirecek hatalarini izlemek istemiyorum artik.

Sans yanimizda olur Insallah, cunku baska sekil kazanmamiz zor.

Nando
boey nelsson marcao pva
taylan
berkan cicaldau
fegh mo kerem

nelsson- marcao- nando üclüsü + cicaldau cok merak ettim

Abicigim sen consoni ne kucumsediniz yaw bizim lige gelseler rahatlıkla orta sırada bitirirler ligi hücum gücü olmasa da kompakt bir takımdı .. Deler geçeriz giresunu hayal gormeyin

Ligin ilk maçında yeni çıkmış takımla deplasmanda oynamayı hiç sevmem. Genelde de puan kaybı yazar bu maçlarda.

Muhtemelen yeniliriz.
Giresunspor'u bilmiyorum, ama bizim oyun gercekten cok kotu.
Ilk 10 dk'da falan gol atmazsak bizim ekip kesin bir iki kritik hata yapip gol yer.
Ordan da toparlanmasi zor olur.

Yeni gelenler ilk 11 olur mu emin degilim ama kesin olmali.
Nelsson ve Romen geldikleri yerde vasat performans bile sergiledilerse bizim icin hayli hayli fark yaratir.
Luyindama'nin 2-3 gol yedirecek hatalarini izlemek istemiyorum artik.

Sans yanimizda olur Insallah, cunku baska sekil kazanmamiz zor.
Laiklik elden gidiyhea
Şeriat geliyhea
Mücahit Beshliya

Kusura bakma reis bunu yapmam lazımdı. ne zaman senin adını görsem o yobaz amca aklıma geliyhea :d

Unideki ev arkadaşım evde Mücahit Beshliya

Zuhahhaha tamam bu sondu :dddd

Fark atarız fark.
Hafta içi oynadığımız oyunu bu ligde oynayalım güle oynaya 3 tane atar bu takım.
Bakın geçen seneye göre duran toplarda acayip bir değişim var(son maçı demiyorum) Ömer bile kullansa bayağı kafa vuruyoruz. Bir tane duran top golümüz var banko. İlk 20 dakika boğarsak temiz galibiyet olur

Dün ki Rize gibi oynuyoruz. Boşa pas çevir. 3957484 pasta kaleye zor yaklaş. Çözüm hızlı hücum en fazla 10 pasta kaleye gitmezsen hiçbirşey olmuyor. St. Maçında 5 pasla gol geldi.

Perşembe günkü Randers maçını düşündüğümde hafta içi oynamamış ya da çok az dakika almış oyunculardan oluşan bir 11 çıkması daha mantıklı geliyor.

Muslera
Yedlin Nelsson Alparslan Ömer
Aytaç Emre K
BAY Cicaldau Babel
Mohamed

Fark atarız fark.
Hafta içi oynadığımız oyunu bu ligde oynayalım güle oynaya 3 tane atar bu takım.
Bakın geçen seneye göre duran toplarda acayip bir değişim var(son maçı demiyorum) Ömer bile kullansa bayağı kafa vuruyoruz. Bir tane duran top golümüz var banko. İlk 20 dakika boğarsak temiz galibiyet olur

Rakip kelek ti ustat ve bize cok boş alan verdi. Bizimkiler Çin seddini çekiyor ve 2-3 elemani önde tutup kontraya çıkıyor hep. Buna karşı hala önlem alamadik. Her yer uzerinden ani atakta bizim defans tokezliyor. hava toplarinda yine bir nebze iyiyiz

Takımın özgüven eksikliği taraftara da sirayet etmiş durumda. Ben de hiçbir maçı yenebilecekmişiz gibi hissetmiyorum. Son Maçı izlerken de çok gerilmiş ve kötü oynadığımızı düşünmüştüm ama sonradan özeti izleyince attaklar goller vs. 10 numaraymış. Özgüven tazelemek için camia olarak arka arkaya alınması gereken galibiyetlere ihtiyacımız var.
Hazır önümüze giresun çıkmışken 3-5 ne varsa sallayıp rahatlamak gerekiyor.

Adamların stad dış mimarisine bak
Bizimkine bak

Bi konya değil yine de

konya büyükşehir torku arena

Geri
Üst Alt