⚽ SL 21/22 H:1 | Giresunspor 0-2 Galatasaray | MS | 16 Ağustos

giresundan bi gol yiyeeceğimizi herkes tahmin ediyor.st jonsondan bile 3 gol yedik akıl alır gibi değil.biz gol yemiyoruz biz kendi kalemize atıyoruz.vallahi başka açıklaması yoktur bu yenilen gollerin.bi takım amatörde bu golleri yemez.yenilen goller aklıma geldikçe bi takım ya bilerek bunları yer diyorum ya büyü yapılmış diyorum.çünkü bi futbol takımı yediği her gol böyle olamaz

Rakip kelek ti ustat ve bize cok boş alan verdi. Bizimkiler Çin seddini çekiyor ve 2-3 elemani önde tutup kontraya çıkıyor hep. Buna karşı hala önlem alamadik. Her yer uzerinden ani atakta bizim defans tokezliyor. hava toplarinda yine bir nebze iyiyiz
giresun onun yanında amatör küme kalır çok sert takımdı oynadığımız. O sertlikte oynayan ve katı defans yapan bize karşı bir rize var onda da sonuçlar malum. Giresun bayağı boş takım. En kötü dediğimiz halde bile ligin en iyi takımı über beşiktaşı eleğe çeviriyorduk oyuncular sağolsun durdular.
Üzerimizdeki o korkuyu, ölü toprağı yavaşça atıyoruz. Yavaş oyuncular yerine hızlı oyuncular var.(arda ve luyi hariç) feghouli de bedenen yavaş ama adamda futbol zekası var ve topu hızlı kullanıyor. Cica'dan sonra forma yüzü de bulamaz zaten o.

Geri kalanlar bayağı dinamik oyuncular.
Temmuz'a kadar uzun vadede umudum yoktu ama hakikatten gençlik neşteri vurduk takıma. Takı birbirine uyum sağlayarak pas oyununu hızlı oynayacağımızı düşünmekteyim.
Ucuz maaşlı dinamik takım kuruluyor.

Şimdilik tek sorunumuz hocanın kenardan hata yapanı kalaylaması ve ters etki yaratıp oyuncuların daha çok hata yapması. Skor katkısı aldığımız sürece de bu kenar baskısı hafifleyecek bence.
İhtiyacımız olan şey bol gol.

giresun onun yanında amatör küme kalır çok sert takımdı oynadığımız. O sertlikte oynayan ve katı defans yapan bize karşı bir rize var onda da sonuçlar malum. Giresun bayağı boş takım. En kötü dediğimiz halde bile ligin en iyi takımı über beşiktaşı eleğe çeviriyorduk oyuncular sağolsun durdular.
Üzerimizdeki o korkuyu, ölü toprağı yavaşça atıyoruz. Yavaş oyuncular yerine hızlı oyuncular var.(arda ve luyi hariç) feghouli de bedenen yavaş ama adamda futbol zekası var ve topu hızlı kullanıyor. Cica'dan sonra forma yüzü de bulamaz zaten o.

Geri kalanlar bayağı dinamik oyuncular.
Temmuz'a kadar uzun vadede umudum yoktu ama hakikatten gençlik neşteri vurduk takıma. Takı birbirine uyum sağlayarak pas oyununu hızlı oynayacağımızı düşünmekteyim.
Ucuz maaşlı dinamik takım kuruluyor.

Şimdilik tek sorunumuz hocanın kenardan hata yapanı kalaylaması ve ters etki yaratıp oyuncuların daha çok hata yapması. Skor katkısı aldığımız sürece de bu kenar baskısı hafifleyecek bence.
İhtiyacımız olan şey bol gol.

Daha ucuza daha dinamik bir takim kurdugumuza kesinlikle katılıyorum. Bunlar guzel hareket aynen. Umarim faydasini görürüz

Sevgili Okan Koçuk oynarsa, bir denesin bakalım 6 saniye elinde top tutmayı. GS'da olmayınca çalacak mi acaba hakemler?

Giresunspor şu an için yeni transferlerine lisans çıkarmamış. Pazar gece yarısına kadar vakitleri var ancak geçen sene ligin ilk maçına da bu lisansları çıkartamamışlar. Düşük bir ihtimal olarak görsem de yine benzer bir durumla karşılaşabiliriz.

Çok da uçup kaçmayın arkadaşlar. İskoçya depi yorgunu üzerine bir de Karadeniz depi yapacak ekibimiz, 44 yıl sonra Süper lig maçı oynamanın heyecanı ve kendini parçalama hevesliliği ile sahada olacak bir rakibe karşı oynayacak. Bu tip maçlar mücadele ister. Tam konsantre olup kalitemizi ortaya koyalım.

Hakan hoca maça hazırız son rütuşları yapıyoruz dedi. Giresun dün şut çalışması yaptı bildiğim kadarıyla. St johstone kadar savunma yapamasa da hücum tehditi daha fazla bir ekip. Muslera inş formda döner. Olur olmaz goller yemeyelim. Kerem'in hareketliliği yine kilidi çözebilir. 1-2 veya 1-3 gibi bir skor bekliyorum.

Öğretiriz. 200 euro dil başı.
Her dilde ustatlik seviyesinde küfür garantisi vermekteyiz. Ban yemeden forumda oyunculara sövebilirsin
Yok arapça bile yaptım o işi ama anlaşıldı ve ban yedim. 200 avro borcunu hala vermemiş olman yüzünden yılbaşında borcun 300 avro olacak.

Deplasman'da olmasından dolayı endişeli olabilirsiniz ama 3 puan alıp lige başlayacağız.
Nellson ve cicaldaunun performansını merak ediyorum.

Hocam Arda Ömer oynatayım diye kasmazsa şu 11 çıkmalı

muslera
boey luyi marcao pva
cicaldau(feghouli) taylan berkan
kerem mohamed kılınç

Muhtemel 11de ise cica yedekten girer soso başlar. Kılınç oynamaz Babel oynar.

Muslera
Boey Luyindama Marcao Aanholt
Taylan Berkan
Feghouli Cicaldau kerem
Mo

16414.webp

ATARIZ

Geri
Üst Alt