- 14 Ocak 2009
- 7.699
- 8.364
- 2.038
Aikidocu Hüsam
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aikidocu Hüsam
düzen onların düzeni çatır çutur yerler neyazıkki. en son ümit öztürkü yemişlerdi ondan sonra performansı düştüYedirmeyelim o zaman renkdaş adam gördüğünü çalıyor durup düşünmüyor.
Yav adam 1.93 boyuyla defans arkası çapraz koşu yapıp kendini unutturabiliyor, maçın başından beri kaç defa yaptı hayır Giresun 'la da alakalı bir durum değil resmen o cüssesiyle görünmez olabiliyor defans arkasına gittiği vakitDiagne'nin istekli oyunu şaşırtıcı harbiden
Iyi falan oynamiyor bu adama guvenip sag kanat transferi yapilmazsa gecen seneki gibi zutumuzun ustune otururuz. 1 macla adam degerlendirmeyi birakinİstediğiniz gibi linç edebilirsiniz ama Feghouli çok iyi oynuyor. Berkan iyi değil. Kerem ise sol tarafta boğuldu.
Taylan top cikarsa, Marcao ve Luyindama her mac 200 pas yapmaz. Ilk golde attigi pas disinda cok rezil bir 45 dakika oynadi.Taylan'ı beğenmeyen arkadaşlara şunu belirtelim takımda topu çıkartan topçu Taylan. Peki Taylan topu çıkartırken diğer oyuncuların ne yapması lazım gelip topu almaları veya pas açısında durmaları lazım. Bizim kazmalar ne yaşıyor aynı bizim buradan Taylan'ı izlediğimiz gibi onlarda izliyor sadece.
Niye linç edelim. Son Avrupa maçı ve bu maçta da gayet iyi oynuyor. Eskisi gibi değil hız ve tempo olarak ama bu şekilde de güzel katkı veriyor. İlk gol de koşusu doğru vuruş kötü (zaten sorunu da bu güçsüz).İstediğiniz gibi linç edebilirsiniz ama Feghouli çok iyi oynuyor. Berkan iyi değil. Kerem ise sol tarafta boğuldu.
ayarlık bir şey yok doğalı bu. parasını kim veriyorsa onun için mücadele etmek zorunda futbolcu dediğin. laf olmasın diye el kol yapmıstır seyirciye. yapmadıysa da gene irite olacak bir şey göremiyorum. duygusal yaklasıyorsunuz. bonservisi galatasarayken, rakip formayla galatasaray lehine bir şey yaparsa rahatsız olmamız laızm asıl. ahlaki değerlerimize uyusmuyor cunku bu.Bu Okan’a iyice ayar oldum
Katilmiyorum ligin en zayif takimi olmasi durumuna ..cok hizli hücuma kalkiyolar ve ileri uctaki zencileri basarili .. Gol atmadan once yiyebilirdikde defanslarindaki atilan arkadas iki penalti bi kirmizi ile bize yardimci oldu..Yoksa kek bi takim degil..Rakip muhtemelen ligin en zayıf takımı,ben oyunu beğenmedim şahsen.
O eskidendi bence artık şahin hukukçuların olduğu bir yönetimimiz var siyasi baskı korkusuna sus pus olan yönetim gitti.Geçen sene bizim 1 maçta son dakika penalti verdi diye bir daha maç vermediler bize
SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Taylan da suç o kadar degıl, o bir 6 numara hiç değil. Bize gerçek bir 6 numara acil lazım yoksa her maç zorlanırız