⚽ SL 21/22 H:1 | Giresunspor 0-2 Galatasaray | MS | 16 Ağustos

Diagne'nin istekli oyunu şaşırtıcı harbiden
Yav adam 1.93 boyuyla defans arkası çapraz koşu yapıp kendini unutturabiliyor, maçın başından beri kaç defa yaptı hayır Giresun 'la da alakalı bir durum değil resmen o cüssesiyle görünmez olabiliyor defans arkasına gittiği vakit

bizim takımın orta sahası geçen sene ile aynı. önde az baskı yapan bir takım çok rahat bizi yener. taylan ve berkan defansif anlamda vasat bile değiller ki taylan 3-4 kez kritik top kaybı yaptı. daha önce de forumda yazdığım gibi. bu takıma doğru düzgün bir dos ve gedson alınmalı. ama bunun için çok geç kaldık. yabancı sınırına yönelik kadro kurmadık. defans ve kale bölgesinde 5 yabancı kullanmak bizi sıkıntıya sokuyor ve sokmaya da devam edecek

SM-N950F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Perşembe uefa maçı var diye rölantiye alır hoca ben max 1 gol bekliyorum 2.yarıda lay lay lom geçer

Taylan'ı beğenmeyen arkadaşlara şunu belirtelim takımda topu çıkartan topçu Taylan. Peki Taylan topu çıkartırken diğer oyuncuların ne yapması lazım gelip topu almaları veya pas açısında durmaları lazım. Bizim kazmalar ne yaşıyor aynı bizim buradan Taylan'ı izlediğimiz gibi onlarda izliyor sadece.
Taylan top cikarsa, Marcao ve Luyindama her mac 200 pas yapmaz. Ilk golde attigi pas disinda cok rezil bir 45 dakika oynadi.

İstediğiniz gibi linç edebilirsiniz ama Feghouli çok iyi oynuyor. Berkan iyi değil. Kerem ise sol tarafta boğuldu.
Niye linç edelim. Son Avrupa maçı ve bu maçta da gayet iyi oynuyor. Eskisi gibi değil hız ve tempo olarak ama bu şekilde de güzel katkı veriyor. İlk gol de koşusu doğru vuruş kötü (zaten sorunu da bu güçsüz).

luyindama,feg çıkar 2 yeni transfer girer bu takıma,taylanla berkan da muhtemelen birbirinin backupı olur maçına göre.Gedsonla taş gibi bir sağ kanat elzem bu takıma.

Bu Okan’a iyice ayar oldum
ayarlık bir şey yok doğalı bu. parasını kim veriyorsa onun için mücadele etmek zorunda futbolcu dediğin. laf olmasın diye el kol yapmıstır seyirciye. yapmadıysa da gene irite olacak bir şey göremiyorum. duygusal yaklasıyorsunuz. bonservisi galatasarayken, rakip formayla galatasaray lehine bir şey yaparsa rahatsız olmamız laızm asıl. ahlaki değerlerimize uyusmuyor cunku bu.

Son düzenleme:
Rakip muhtemelen ligin en zayıf takımı,ben oyunu beğenmedim şahsen.
Katilmiyorum ligin en zayif takimi olmasi durumuna ..cok hizli hücuma kalkiyolar ve ileri uctaki zencileri basarili .. Gol atmadan once yiyebilirdikde defanslarindaki atilan arkadas iki penalti bi kirmizi ile bize yardimci oldu..Yoksa kek bi takim degil..

Mıy mıy bir oyun yok en azından, tempolu keyifli bir maç oluyor. Umarım daha da iyi olacağız.

Geçen sene bizim 1 maçta son dakika penalti verdi diye bir daha maç vermediler bize

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
O eskidendi bence artık şahin hukukçuların olduğu bir yönetimimiz var siyasi baskı korkusuna sus pus olan yönetim gitti.

Geri
Üst Alt