⚽ SL 21/22 H:1 | Giresunspor 0-2 Galatasaray | MS | 16 Ağustos

Giresun bile önde bastığında takım 5-10 dk çuvalladı. Şükür ki rakip Giresun. Psv ayarında takım olduğunda sonucu görmüştük. İşin acı yanı ise hiçbir önlem bile alınmamış ; sadece Muslera yerine Taylan’a oynuyoruz ve Taylan da sonuç olarak topu kaptırıyor. Bu takımın top çıkarabilen defansif orta sahaya ihtiyacı var. Çikuldau ise Emre akbaba ve Belhanda karışımı ben pek beğenemedim oyun tarzını.

Niye linç edelim. Son Avrupa maçı ve bu maçta da gayet iyi oynuyor. Eskisi gibi değil hız ve tempo olarak ama bu şekilde de güzel katkı veriyor. İlk gol de koşusu doğru vuruş kötü (zaten sorunu da bu güçsüz).
O vuruşu yapmak zaten çok zor. Topu indirir indirmez beklemeden vurdu. Olsa tam golcü vuruşu.

Hiçbir transfer gedsondan daha önemli değil.

Bize bal yapan arı lazım. Takımın en büyük sorunu kazmalık. Hala defansif adam demeyin gözünüzü seveyim.

Taylana baskı yapılınca dağılıyor. Ayağından top çıkarma da geç kalıyır ağır kalıyor. Berkanda aynı.

Sizce Cicaldau kalecinin hareketlenisini gorup vurus yonunu mu degistirdi? Yoksa gercekten kotu bir penalti mi kullandi?

Berkan çok iyi yaw cılar kaybolmuş hayret. Rakip 2 pres yapınca gördük berkancığı eli ayağına dolaştı. Ama yok 12-13 km koşuyor olsun.

Ben dieng+gedson derken bosa demedim.morutan+sol kanat da lazim

Bir adama yorumcu olmak bu kadar mı yakışmaz... ses tonu enerjisi falan.. te allaam ya illa orda fenerlide olsun diue zorla çıkarılmış resmen ekrana

Diagne'nin penaltı atamamasına çok kızdım ama önemli olan 2.penaltıda topu verdiğinde ergen tavırlara girip küsüp surat yapmamasıydı.

Geri
Üst Alt