⚽ SL 21/22 H:1 | Giresunspor 0-2 Galatasaray | MS | 16 Ağustos

Taylan ve ve Berkanin cevre kontrolu hic yok baskiyi yedimi elleri ayaklarina dolasiyor ki rakip giresun aldiklari toplari kullanamadilar vazgectim 6 numara alsinlar
bunu daha öncede yazmistim.

taylan hic presse gelemiyor. bir lemina veya gedson daki gibi kivraklik yok onda.

2:0 dan sonra son dakikalar bir topu biraz riskli ortaya oynasa yine gol posisyonuna girecektik, geriye pas verdi ve top kaleciye kadar gitti.

bundan daha zor posisyonda luyindama st. jonsona karsi kereme 3:1 e giden pasi vermisti.

taylan sirti dönük cok kötü malesef.

3.bölgede yapılması gereken yan paslar kendi sahamızda devam ettikçe bu oyuncularda çöp olacak

kanatlarda ne üçgen var ne bişi
Yay etrafında kısa paşlama yok
Alana yayılma yok
Oyuncuların alanı belli değil
Sürekli 3 kişi bir noktada pas bekliyor

Tüm sezonu bitik arda için beklemedik hoca kendine gel heyecanlanmiyoruz artık bu heriflerle. Genç aldırdın o kadar gençleri kullan.

Lütfen oyuncu övmeyin. Sonra boka sarıyor. Mümkünse sövün hakaret edin oyuncularımıza. Bugün Adem büyük dedik 4 gol kaçırdı

Ben çok beğendim Diagne'yi olması gereken anda olması gereken yerde bitiveriyor herif. Takım oyununa katkısı pek yok ama takım farketmeksizin golünü atıyor King.
İlginç bir adam maçın başından beri topa dokunmadı gitti golünü attı penaltı kazandırdı kırmızıyla rakibi oyundan attı

Falcao 'yu gönderip Diagne 'yi elde tutmaktan yanayım, Şampiyonlar ligi elemesine çıktı attı, Avrupa ligi elemesine çıktı attı, lige çıktı attı, geçen sene attı, 18/19 sezonunda attı

İlginç bir adam dediğim gibi 😄

3.bölgede yapılması gereken yan paslar kendi sahamızda devam ettikçe bu oyuncularda çöp olacak

kanatlarda ne üçgen var ne bişi
Yay etrafında kısa paşlama yok
Alana yayılma yok
Oyuncuların alanı belli değil
Sürekli 3 kişi bir noktada pas bekliyor
Aynen öyle

Taylan mı Berkan mı sorusuna cevabım bugünkü performanslara göre: TAYLAN
Cicaldau yeterli mi, şimdilik değil.
Geldson gelirse Berkan'dan formayı alır.

Geri
Üst Alt