- 22 Kasım 2008
- 14.985
- 561
- 1.908
Bülent Korkmaz'ın kaptan olduğu bir takımda böyle bir olay yaşansaydı şu an soyunma odasında Marcao' nun üzerinden tır geçiyordu.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Normal sen öyle hareket yapıyorsan 2 sezon konuşurlar seni. Hem formaya hem takıma ihanet yapılan. Ağır yaptırımı olmalı. Yarın resmi hesaptan ikilinin birlikte fotosunun yayınlanması bu işi kurtarmaz.
Haberin sunuluşuna bak abv Marcao ...
Heybetli 1 müdahale ididoğru yerde dursa o kadar koşmasına gerek kalmazdı haksız mıyım? millet de marcao'ya gıcık oldu diye bunu övüyor
Klasik ahaber
Haberin sunuluşuna bak abv Marcao ...
Yarın öyle bir görüntü bekliyorum. Bence barışırlar ama olay da açıklığa kavuşmalı, tabi illa basına bildirilmek zorunda değil takım içinde halledilmeliİki oyuncunun da ifadesinin alınıp olaya açıklık getirmesi lazım marcaonun kesinlikle özür dilemesi lazım
Kerem’in de tavır ve davranışlarına dikkat etmesi lazım bir anda götü kalktı resmen bugün sahada resmen yürüdü
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Marcao tam bir gerizekalı iç yüzü buMarcao - Kerem olayının iç yüzünü anlayan var mı ?
Yok fikrin çok çabuk değişti tabiki değişir ama ilginç geldiKimseyi korudugum falan yok. Ben duruma bakip yorumluyorum olayi. Ayrica fikrimde degisebilir, ne bekliyorsunuz insanlardan ? Surekli ayni seyi bile bile lades diyerek korumasini mi ?
Lyuindamayı da ekleyebilirizGünün iyileri
Berkan
Boey
Pva
Okan
Kerem hiçbir şey yapmadı ki Marcao'ya. Marcao'nun kendi pisliği yaptığı işİki oyuncunun da ifadesinin alınıp olaya açıklık getirmesi lazım marcaonun kesinlikle özür dilemesi lazım
Kerem’in de tavır ve davranışlarına dikkat etmesi lazım bir anda götü kalktı resmen bugün sahada resmen yürüdü
ne bilsin reis şehir magandası gibi saldıracağınıBiraz erken ongorebilse ikili hiç yakinlasmadan ayirabilirmis.
GSCimbom Mobile App