⚽ SL 21/22 H:1 | Giresunspor 0-2 Galatasaray | MS | 16 Ağustos

Hic isik vermedik cicaldau daha ilk maci ama ilk macinda isik vermedi etliye sutluye karismadi berkan taylan dumduz oyuncular sag aciga ve 6 numaraya oyuncu almamiz sart alparslan stoper oynasin ama oyun kuran 6 no alalim

E88LTNnXMAAx8L3

Marcaonun satılması gerektiğini haftalardır diyorum.
Burada luyindamayı asıp kesme dersindesiniz ama ilk gitmesi gereken marcao. Maçta 2 tane dikine pas atacak diye mallıklarını çekiyoruz.

Psikolojik anlamda rahatsız bir tandemimiz var. Zor bir sezon bizi bekliyor, Allah hepimizin yardımcısı olsun..

Bu arada Ayı Volkan'da sanırım Sarbi ile maçı yorumluyor.. Binlerce yıllık insanlık tarihinde denk geldiğimiz döneme bak !!

1. Diagne. Adam bir gol atti, bir penalti yaptirdi. Bir de kacan penaltida pai veren adamdi. Bu adam olur, yeterki adam gibi oyuncularla oynasin. Akilli, sakin, zeki.

2. Marcao. Bu adamin gordugu kirmizi kartlari hatirlayalim. Cogu gereksiz, sinarikca ve ofke kontrolu olmadigini gosteren sekilde. Ben olsam 4-5 mac kadroya dahi almam, teklif varsa da 7+’a satarim. Tam da Luyi iyi oynuyor, Nelsson-Luyi basil olur acaba diyodum, zorunlu olarak izleyecegiz.

3. Kerem maca cok iyi basladi, ama sanki sağ kanatta daha iyi gibi. Marcao psikopatinin moralini bozmasi kotu oldu, ama bu gibi durumlarda ayaga kalkmasini bilmeli.

4. PVA baya iyiydi

Yaptığı büyük terbiyesizlik,cezasını da çekecektir.Fakat asıp kesmenin bir manası yok.1 aya kalmaz unutulur.Formasını terletmeye devam eder.

Geri
Üst Alt