⚽ SL 21/22 H:1 | Giresunspor 0-2 Galatasaray | MS | 16 Ağustos

melih,senın tepkin haklı dogru ama ben oynadıgı ilk göztepe macından beri söylüyorum marcao mentali cok zayıf bır adam iyi stoper olamaz patlamaya hazır bomba
bunun sinyallerini cok defa verdi bugun haklı haksız biryana o hareketi yapmamalı kim olursa olsun itiş kakış olur ama fazlasını yapıyorsan savunmak cok zor

Ya bu adam senin para eden üçbeş oyuncundan biri bu adam öyle ya da böyle kazanacaksın takımdaki gruplaşmaya yok edeceksin ondan sonra gelecek sene satmak istiyorsan satarsın ama oyuncuyu kaybedersen 10 milyon Euro civarında bir para çöpe gidecek tercih sizin

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Marcao dengesizin tekiydi hep. Maaşının min. yarısı ceza olarak kesilmeli. Sezon sonuna kadar da kadro dışı kalmalı. Takım arkadaşına kafa atmak, boksör gibi yumruk atmak ne demek ya.

Marcaonun satılması gerektiğini haftalardır diyorum.
Burada luyindamayı asıp kesme dersindesiniz ama ilk gitmesi gereken marcao. Maçta 2 tane dikine pas atacak diye mallıklarını çekiyoruz.
Yav zaten sezon başından beri performans verdiği yok da şu hareketi yapan bir oyuncunun üzerine konuşmaya gerek yok artık. Kimse Galatasaray 'ın futbolcusunu küçük düşüremez

Defolup gitsin

Cicaldau çok bir etki yapamadı maça umarım daha iyi oynar. Orta sahamız su şekliyle topu rakip sahaya hapsedemedi. Gedson inşallah gelir.

Yazik Gercekten

Diagne disinda herhangi birinin de mudahale etmemesi takim adina soru isareti

Saha kenarinda babel’e sikayet ediyordu en Son gerizekali

Yabancılar arasında bariz bir gruplaşma var demekki

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ekli dosyayı görüntüle 134905
Bizim takimda ilk defa gördüğümüz bir sahne değil
takımın en piskopatı meloyken saha içinde kaptanına ses etmedi.melo rakiplerle kavga yumruk girerdi ama takım oyuncusuna boksör gibi giren adam sorunlu bi karakterdir.marcao piskopat biri ama artist bi piskopat,başkasına denk gelse ağzını eline verirler kediye döner.luyiye yapsın yiyorsa babele felan .

ben marcaoyu iki yıldır defetme derdindeyim bu adam her maç bomba gibi heran bi problem çıkaracak tarzında.boşuna bugün üstüne basa basa yazmadım.beklediğimi söylemiştim ve beklediğim hareketi gördüm ahlaksızdan

Geçen sene 1 golle şampiyonluğu verdiğimiz yerde son dkda yine penaltımız ve muhtemel golümüz engellendi tarihe not düşelim

konu cok uzadı şahsi görüşüm bu tarz disiplinsızlık olaylarında bana göre 1 numaralı sorumlu takım hocasıdır hocanın görevidir disiplini saglamak.

Boey iyi olsa 1.5 m euroya niye bıraksınlar diyenler vardı. Adam geldiğinden beri hiç aksamadı maşallah

Geri
Üst Alt