- 14 Ocak 2009
- 7.699
- 8.364
- 2.038
Ve Falcao neden oyuna girdi?Mostafa Mohamed neden 1 dakika bile süre almadı bu adamdan bu şekilde verim alamayız.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ve Falcao neden oyuna girdi?Mostafa Mohamed neden 1 dakika bile süre almadı bu adamdan bu şekilde verim alamayız.
Ve Falcao, Sacha'yı görmeyip 30'dan ne halta şut çekiyor. Atacak bacak yineVe Falcao neden oyuna girdi?
Ve Marcao neden takımını sabote ediyor?Ve Falcao, Sacha'yı görmeyip 30'dan ne halta şut çekiyor. Atacak bacak yine
Olaylar karışık, kim bilir neler çıkar altındanVe Marcao neden takımını sabote ediyor?
ben dedimForumda gündüz bir renktaşımız Marcao kırmızı yiyebilir yazmıştı kimdi hatırlıyorum ama öngörüsü yüksekmiş. St John maçlarında da gergindi bir durumu var ama ne öğrenmek lazım.
Ortam çok gergin Doğukan. Uyku da tutmadı. Şimdi Marcao'yu görsem 50 metre depar atar kafayı gömerim. Çok gergin.Olaylar karışık, kim bilir neler çıkar altından
Cagne ile falan etseydi karşılıklı kırmızı görürlerdiOrtam çok gergin Doğukan. Uyku da tutmadı. Şimdi Marcao'yu görsem 50 metre depar atar kafayı gömerim. Çok gergin.
Ama bu şekilde olabileceği aklına gelmemiştir. Düşük bütçeli gerilim filmi çekip çıktı herif.ben dedim
yok yav ben dememiştim zaten. maçın sonucunu bile tutturamıyorum nerde kaldı sarı kart. boş bulunup atladım.Ama bu şekilde olabileceği aklına gelmemiştir. Düşük bütçeli gerilim filmi çekip çıktı herif.
Yapma Ekin, ortam şu ara çok gergin.yok yav ben dememiştim zaten. maçın sonucunu bile tutturamıyorum nerde kaldı sarı kart. boş bulunup atladım.
Valla oyun kafayı yediVe Falcao neden oyuna girdi?
olay belli değl mi ?Forumda gündüz bir renktaşımız Marcao kırmızı yiyebilir yazmıştı kimdi hatırlıyorum ama öngörüsü yüksekmiş. St John maçlarında da gergindi bir durumu var ama ne öğrenmek lazım.