⚽ SL 21/22 H:10 | Beşiktaş 2-1 Galatasaray | MS | 25 Ekim

İtiraf ediyorum hep şikayet ettiğimiz yabancı kuralı ilginç şekilde bize avantaj sağlamaya başladı ligde.11 yabancı ile çıksa BJK avantajlı olurdu.Üzerine geçen seneki ön alan presi de Atiba'nin olmaması nedeniyle yok.Oyun devam ettikçe oyunu ve skoru tutacak kenarda yerli kalitesi de yok, Nkuddu da sakat.Dolayisiyla Avrupa'da çabuk çözüldüler... Biz ise aksine Avrupa maçları daha önce de belirttiğimiz gibi genç takımın özgüven kazanması açısından önemliydi ve buradan ivmelenerek çıktık.Taylan, Berkan, Cicaldau da ideal derbi orta sahası.Gol ve golcü sorununu da sezon başı yırtındığımız şekilde Mustafa Muhammed ile çözdük.Velhasil içim rahat, extra bir durum olmazsa (yanlış kadro, kırmızı kart vs.) kazanacağımızı düşünüyorum.

İmza atarım.
Yazın burada bazı renktaşlar “Avrupa kötü olur, moral bozarız kaldıramayız. Konferans daha iyi, ülke puanı vs..”. Dedik o kadar Avrupa maçları çok değerli. Bu genç ekibin tecrübe kazanmasına yardımı oluyor. Bana kalırsa ligdeki derbile hariç hiçbir lig maçı bu kadar tecrübe katmaz.

Bizim zamana ihtiyacımız var. Sabırlı olmalıyız. Ancak 1-3 transfere ihtiyacı var takımın. Çok acil.

Avrupa ligi maçlarındaki gibi motivasyon ve ciddiyet bu maçı bize kazandırır

Yenemiyorsan yenilmeyeceksin. Önce durdur sonra vur.

Sonunda atibanın olmadığı bir derbi ve yanılmıyorsam morutanın karşısına rıdvanı atıcak sergen ki umarım yapar bu salaklığı . 3-1 alırız diyorum

içimden bir his bu sefer kazanacağız diyor. marcaonun dönmesiyle birlikte artık ligde kolay gol yiyeceğimizi düşünmüyorum.

marsilya - lazio ve lokomotif üçlüsünden SIFIR (0) gol yiyen bir takımın ligde bu kadar patates ekiplerden saçma sapan goller yemesi mantıksız geliyor. umarım marcao ile bu sorun çözülür.

morutan ve cicaldaunun performansları çok önemli.

Son düzenleme:
içimden bir his bu sefer kazanacağız diyor. marcaonun dönmesiyle birlikte artık ligde kolay gol yiyeceğimizi düşünmüyorum.

marsilya - lazio ve lokomotif üçlüsünden SIFIR (0) gol yiyen bir takımın ligde bu kadar patates ekiplerden saçma sapan goller yemesi saçma geliyor. umarım marcao ile bu sorun çözülür.

morutan ve cicaldaunun performansları çok önemli.

Bi renktaş yazmıştı bugün sanırım,rakibi ciddiye aldığımız maçlarda sağlam oynuyoruz diye ,dediği doğru ,buyüzden yarın derbi maçı olacağından çok ciddi ve full konsantre bi gs bekliyorum İNŞALLAH

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

bi sekilde bu maci alsak var ya....

Nando
Yedlin Nelsson Marcao PvA
Berkan Cicaldau
Morutan Halil Kerem
Mo

Ersin
Rosier Vida Necip Umut
Josef Pjanic
Ghezzal Teixeira Larin
Batshuayi

ilk devreyi geride kapatmazsak, Allah Kerim

Cok zor maç inş fark bir şeyler oynariz

Taylan’ın yine cümle aleme rezil olacağı maç

Selçuk vardı ondan kurtulduk şimdi Taylan ile uğraşıyoruz

Şu takımda orta sahayı bir türlü tutturamadık gitti

Gustavodan biraz ümitliydim ama o da fos çıktı , taraftara açık idmanda bile futboldan bi haber duruyordu bugün

Devre arası net bir 6 no ihtiyacı var

Gerekirse sol bekte Ömer bayram oynasın ama bu takıma melo,fernando ayarında bir ön libero alınmalı

Ondan sonra derbileri zevkle izleriz anca

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Abartma profesör, Taylan o derece kötü değil.

bi sekilde bu maci alsak var ya....

Nando
Yedlin Nelsson Marcao PvA
Berkan Cicaldau
Morutan Halil Kerem
Mo

Ersin
Rosier Vida Necip Umut
Josef Pjanic
Ghezzal Teixeira Larin
Batshuayi

ilk devreyi geride kapatmazsak, Allah Kerim
Bu dediğim biraz saçma olabilir ama maçı ne kadar uzun süre 0-0 tutup öne geçtiğimiz golü ne kadar geç atarsak, o kadar yüksek olur şu maçtan 3 puanla dönmemiz

Ama Konya maçındaki gibi daha maçın başında öne geçersek geri kalan dakikalar özellikle bizim için çok zor geçer

Geri
Üst Alt