Hakan Ergün
10 Numara!
- 30 Ekim 2013
- 16.842
- 5.702
- 1.623
Yensek müthis olacak ama yenilmemek de önemli.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İtiraf ediyorum hep şikayet ettiğimiz yabancı kuralı ilginç şekilde bize avantaj sağlamaya başladı ligde.11 yabancı ile çıksa BJK avantajlı olurdu.Üzerine geçen seneki ön alan presi de Atiba'nin olmaması nedeniyle yok.Oyun devam ettikçe oyunu ve skoru tutacak kenarda yerli kalitesi de yok, Nkuddu da sakat.Dolayisiyla Avrupa'da çabuk çözüldüler... Biz ise aksine Avrupa maçları daha önce de belirttiğimiz gibi genç takımın özgüven kazanması açısından önemliydi ve buradan ivmelenerek çıktık.Taylan, Berkan, Cicaldau da ideal derbi orta sahası.Gol ve golcü sorununu da sezon başı yırtındığımız şekilde Mustafa Muhammed ile çözdük.Velhasil içim rahat, extra bir durum olmazsa (yanlış kadro, kırmızı kart vs.) kazanacağımızı düşünüyorum.
içimden bir his bu sefer kazanacağız diyor. marcaonun dönmesiyle birlikte artık ligde kolay gol yiyeceğimizi düşünmüyorum.
marsilya - lazio ve lokomotif üçlüsünden SIFIR (0) gol yiyen bir takımın ligde bu kadar patates ekiplerden saçma sapan goller yemesi saçma geliyor. umarım marcao ile bu sorun çözülür.
morutan ve cicaldaunun performansları çok önemli.
Umut Meraş oynayacakmışSonunda atibanın olmadığı bir derbi ve yanılmıyorsam morutanın karşısına rıdvanı atıcak sergen ki umarım yapar bu salaklığı . 3-1 alırız diyorum
Cok zor maç inş fark bir şeyler oynariz
Abartma profesör, Taylan o derece kötü değil.Taylan’ın yine cümle aleme rezil olacağı maç
Selçuk vardı ondan kurtulduk şimdi Taylan ile uğraşıyoruz
Şu takımda orta sahayı bir türlü tutturamadık gitti
Gustavodan biraz ümitliydim ama o da fos çıktı , taraftara açık idmanda bile futboldan bi haber duruyordu bugün
Devre arası net bir 6 no ihtiyacı var
Gerekirse sol bekte Ömer bayram oynasın ama bu takıma melo,fernando ayarında bir ön libero alınmalı
Ondan sonra derbileri zevkle izleriz anca
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bu dediğim biraz saçma olabilir ama maçı ne kadar uzun süre 0-0 tutup öne geçtiğimiz golü ne kadar geç atarsak, o kadar yüksek olur şu maçtan 3 puanla dönmemizbi sekilde bu maci alsak var ya....
Nando
Yedlin Nelsson Marcao PvA
Berkan Cicaldau
Morutan Halil Kerem
Mo
Ersin
Rosier Vida Necip Umut
Josef Pjanic
Ghezzal Teixeira Larin
Batshuayi
ilk devreyi geride kapatmazsak, Allah Kerim