⚽ SL 21/22 H:10 | Beşiktaş 2-1 Galatasaray | MS | 25 Ekim

Muhtemel ilk 11'imiz.. Olması gereken ilk 11'imiz..

MUSLERA

YEDLIN - NELSSON - MARCAO - AANHOLT

TAYLAN

MORUTAN - BERKAN - CICALDAU - KEREM

DIAGNE​

abWN1Ixamp.png

Buna yakın, daha defansif bir kadroyla çıkar mıyız acaba, bilemedim.
Sacha sakat tabii de. bakalım bakalım..

Derbinin Şifresi Rıdvan

Bana göre Beşiktaş ın en yumuşak karnı Rıdvan. Özellikle güçlü oyuncular karşısında eziliyor ordan çok pozisyon veriyor Beşiktaş. Bu nedenle orda Barış ı oynatmalıyız. Barış hem güçlü hem hızlı. Rıdvan ı her pozisyonda ekarte edebilir.

Beşiktaş’ta Wellington yerine Montero oynayacağı söyleniyor.

Muslera
Yedlin Nelsson Marcao Pva
Alpaslan
Morutan Cicaldau Berkan Kerem
Mohammed

Lokomotif Moskova maçındaki gibi ilk yarı BJK’yi kitleyip, ikinci yarı üzerimize gelen yaşlı yorgun Beşiktaş’ı Morutan , Kerem gibi hamlelerle ani ataklarla yenme şansımız yüksek

bjk avrupa'da 10 yabancıyla oynuyor. Muhtemelen sol bek rıdvan olur, diğeri kim olacak merak ediyorum. Josef-Pjanic-Teixera-Ghezzal-Larin-Batshuayi'den biri yedek olmak zorunda

belki stoperi necip yapabilir. Öyle olursa diagne veya mohamed büyük üstünlük kurabilir. Rıdvan'da fizik olarak zayıf oyuncu

bjk avrupa'da 10 yabancıyla oynuyor. Muhtemelen sol bek rıdvan olur, diğeri kim olacak merak ediyorum. Josef-Pjanic-Teixera-Ghezzal-Larin-Batshuayi'den biri yedek olmak zorunda

belki stoperi necip yapabilir. Öyle olursa diagne veya mohamed büyük üstünlük kurabilir. Rıdvan'da fizik olarak zayıf oyuncu

Ben Necip’i banko 11 bekliyordum ama hem Pjanic hem de Teixeira’nın ismi derbide kesik atmalarına engel olabilir. Teixeira son maç fena değildi, Pjanic’i de kesemezler diye düşünüyorum. O yüzden Kenan iyiyse Larin yerine başlar. Stoper için Vida-Montero deniliyor.

Ben Necip’i banko 11 bekliyordum ama hem Pjanic hem de Teixeira’nın ismi derbide kesik atmalarına engel olabilir. Teixeira son maç fena değildi, Pjanic’i de kesemezler diye düşünüyorum. O yüzden Kenan iyiyse Larin yerine başlar.

yok ben necip'i stoper olarak düşünebilir dedim. Montero yerine necip yapıp ön hattı dokunmaz bence

yok ben necip'i stoper olarak düşünebilir dedim. Montero yerine necip yapıp ön hattı dokunmaz bence

Jk muhabirleri Vida-Montero çıkacak diyor. Bilmiyorum Necip’i stoperde beğenmiyorum, oynatmaz bence. Pjanic’i kesip Necip koymaları onlar için en mantıklı senaryo ama ismi yüzünden kesik atabileceklerini sanmıyorum.

Derbinin Şifresi Rıdvan

Bana göre Beşiktaş ın en yumuşak karnı Rıdvan. Özellikle güçlü oyuncular karşısında eziliyor ordan çok pozisyon veriyor Beşiktaş. Bu nedenle orda Barış ı oynatmalıyız. Barış hem güçlü hem hızlı. Rıdvan ı her pozisyonda ekarte edebilir.

Morutanın Konya ve dünki loko maçındaki ayağı yere sağlam basması ve bileklerinin müthiş kıvraklığı rıdvanı süründürebilir.dün lokolu oyuncular indiremedi çocuğu.seri hareket edip rakibin hamle yapmasını engelliyor ve geçip gidiyor rahatlıkla.

Terim bence loko 11 i belki bir oyuncu dışında olduğu gibi oynatır.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

5tas yaşlı takım olduğu için hızlı başlayacaktır ilk yarım saat gol yemezezsek sonra zaten pilleri bitiyor

5tas yaşlı takım olduğu için hızlı başlayacaktır ilk yarım saat gol yemezezsek sonra zaten pilleri bitiyor

Lizbon maçının aynısını ilk 45 dkk da oynamaya çalışıp enaz 2-0 önde devreye girmeyi deneyeceklerdir ama bi yandanda sergen terimden korkuyor bence,eğer istediği skoru elde edemezsse ikinci yarı defansa ağırlık verip yorgunluğu bu şekilde çözerek 1 puana razı gelecektir eğer berabere giderse ,önde olursada skoru korumaya çalışacaktır.bu sergenin kendi işine yarayacağı oyun planıdır.tahminim bu yönde gerçeği elbette ancak ALLAH Bilir

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Loko maçının kopyasını oynamamız gerekiyor.

Geri
Üst Alt