Halim Kırıkçı
Tek Yumruk
- 12 Ocak 2011
- 68.153
- 35.230
- 3.758
boey dönerse cok iyi olur haftalardır bilgi bile yok hakkında
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
!!!!Taylan'ın yer almadığı bir ilk 11 görmeyi arzuluyorum.
Duy sesimizi ey yüce FT!
bjk avrupa'da 10 yabancıyla oynuyor. Muhtemelen sol bek rıdvan olur, diğeri kim olacak merak ediyorum. Josef-Pjanic-Teixera-Ghezzal-Larin-Batshuayi'den biri yedek olmak zorunda
belki stoperi necip yapabilir. Öyle olursa diagne veya mohamed büyük üstünlük kurabilir. Rıdvan'da fizik olarak zayıf oyuncu
Ben Necip’i banko 11 bekliyordum ama hem Pjanic hem de Teixeira’nın ismi derbide kesik atmalarına engel olabilir. Teixeira son maç fena değildi, Pjanic’i de kesemezler diye düşünüyorum. O yüzden Kenan iyiyse Larin yerine başlar.
yok ben necip'i stoper olarak düşünebilir dedim. Montero yerine necip yapıp ön hattı dokunmaz bence
Derbinin Şifresi Rıdvan
Bana göre Beşiktaş ın en yumuşak karnı Rıdvan. Özellikle güçlü oyuncular karşısında eziliyor ordan çok pozisyon veriyor Beşiktaş. Bu nedenle orda Barış ı oynatmalıyız. Barış hem güçlü hem hızlı. Rıdvan ı her pozisyonda ekarte edebilir.
Lokomotif Moskova maçındaki gibi ilk yarı BJK’yi kitleyip, ikinci yarı üzerimize gelen yaşlı yorgun Beşiktaş’ı Morutan , Kerem gibi hamlelerle ani ataklarla yenme şansımız yüksek
5tas yaşlı takım olduğu için hızlı başlayacaktır ilk yarım saat gol yemezezsek sonra zaten pilleri bitiyor
Birinci yarı uyutupLoko maçının kopyasını oynamamız gerekiyor.