⚽ SL 21/22 H:10 | Beşiktaş 2-1 Galatasaray | MS | 25 Ekim

Hayatım da ilk defa bir bejeke maçı öncesi rüya gördüm febe maçı öncesi çok görmüşlüğüm vardır. Her neyse ilk yarı Mustafa Muhammedin attığı gollerle 2 0 öndeydik 2. Yarı baslamadan uyandım

Kaybedersek son 1 aydır inlerine saklanan bir avuç Sergen Yalçın dilosu hemen ortaya atılıp son 1 ayı göz ardı edip Sergen'i şakşaklamaya başlar.

Kazanırsak da maçtaki hatalı kararları yüzünden FT'ye bol bol sallanır, galibiyetin şansa alındığı yazılır.

Berabere kalırsak ise mabaddan uydurulan bir takım hamlelerle galibiyeti kaçırdığımız yazılarak yine FT'ye sallanır.

Çünkü GSCli ve objektif GSli olmak bunu gerektirir ya da omurgasız olmak, orası kamuoyunun takdiri.
Korkma Adminim, İmparator Minciki alacak

sofianemelo-fatih-terim.gif

2-3 farklı Beşiktaş galibiyeti olur. Kadro kalitesi ve oyun olarak Beşiktaş çok daha iyi.

Karakazların tahmin ettiğimiz gibi ilk 20-25 dkk baskıyla oynaması durumunda Loko maçı son 20 dkksı gibi oyna ,sporting gibi şip şak 2-0 öne geç.çıkışları hızlı yapıp geçişi isabetli yapabilirsek istediğimizi alabiliriz ALLAHIN izniyle.tabii benimkisi tahmin gerçeği ancak ALLAH bilir

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Muslera

-Luyindama-nelsson-marcao-
Yedlin---cicaldau-berkan-ömer
Morutan-------------------------kerem
--------------------mostafa--------------

Orta sahada her aldığı topu rakibe verecek olan taylanı oynatmak yerine top kaptirdigimizda (kendi kaptırdıkları dahil) kademeye girecek olan luyindamayi oynatmak daha mantıklı larinin arka direk koşuları falan cabası

Karakazların tahmin ettiğimiz gibi ilk 20-25 dkk baskıyla oynaması durumunda Loko maçı son 20 dkksı gibi oyna ,sporting gibi şip şak 2-0 öne geç.çıkışları hızlı yapıp geçişi isabetli yapabilirsek istediğimizi alabiliriz ALLAHIN izniyle.tabii benimkisi tahmin gerçeği ancak ALLAH bilir

Erkenden öne gecersek ganyanci kenarda kudurur

Muslera

-Luyindama-nelsson-marcao-
Yedlin---cicaldau-berkan-ömer
Morutan-------------------------kerem
--------------------mostafa--------------

Orta sahada her aldığı topu rakibe verecek olan taylanı oynatmak yerine top kaptirdigimizda (kendi kaptırdıkları dahil) kademeye girecek olan luyindamayi oynatmak daha mantıklı larinin arka direk koşuları falan cabası
Son Besiktas macinda bizi yakan Luyindama'nin bu macta oynatilmasi hic dogru olmaz. Luyindama icin yabanci kontenjani harcanmaz. Alpaslan hem daha iyi oynuyor hem yerli.

Erkenden öne gecersek ganyanci kenarda kudurur

Marsilya deplasmanı 20 lik ve çoğunun bence şahit olmadığı atmosferde maşallah çok sağlam durdular bizimkiler ,hani avrupa maçıdır heyecan olur sağlam bi atmosfere belki yeni çıkıyorsun ayak titret felan çok şükür ben hatırlamıyorum o zaafın maçta yaşandığını ki hatta ilk 15-20 dkk biz oynadık onlar seyrettiler.

Bundan dolayı atmosferden yana oyuncular üzerinde bi tedirginliğim yok ,dediğin gibi öne geçmek kısmet olursa tribünler kazlara olumsuz etki eder agresiflikleri yüzünden oyuncuları akıllı oyundan dengeli hücumdan tersine dönüş yapar ,bu da ekmeğimize yağ sürebilir sergenin tekrar ceza alması durumuda oluşabilir tahminen

Defansta necip oynayacak diyorlar. Necip Rıdvan ikilisine karşı bizim forvetler coşabilir.

Atiba, N'Sakala, Gökhan Töre, N'Koudou ve Mehmet Topal, Beşiktaş'ın Galatasaray maçı kadrosuna alınmadı.

Atiba, N'Sakala, Gökhan Töre, N'Koudou ve Mehmet Topal, Beşiktaş'ın Galatasaray maçı kadrosuna alınmadı.
atiba'yı neden almamış acaba? sakat ya da cezalı falan mı? bu arada nsakala'ya çöp muamelesi yapıyorlar ama benim çekindiğim bir oyuncuydu (derbi için). bayağı koşuyor ve fizik gücü iyi olan bir arkadaşımızdı.

ersin
rosier vida necip ridvan
josef pjanic
ghezzal teixeira larin
batshuayi

mert, montero, welinton, serdar, umut, salih, oguzhan, can, kenan, güven.​

atiba'yı neden almamış acaba? sakat ya da cezalı falan mı? bu arada nsakala'ya çöp muamelesi yapıyorlar ama benim çekindiğim bir oyuncuydu (derbi için). bayağı koşuyor ve fizik gücü iyi olan bir arkadaşımızdı.
atiba yorgundu sanki son maçlarda. yine de yedeklerde olur diye düşünüyordum. nsakala da zaten sınıra takılıyor.

Geri
Üst Alt