⚽ SL 21/22 H:10 | Beşiktaş 2-1 Galatasaray | MS | 25 Ekim

ulan kazansak bir anda 3. olup, ts ile fark 4e düsecek. kaybedersek fark 7 ama 8.ciyiz.

kaybetme abi alamiyorsan maci.

Bu dediğim biraz saçma olabilir ama maçı ne kadar uzun süre 0-0 tutup öne geçtiğimiz golü ne kadar geç atarsak, o kadar yüksek olur şu maçtan 3 puanla dönmemiz

Ama Konya maçındaki gibi daha maçın başında öne geçersek geri kalan dakikalar özellikle bizim için çok zor geçer
ya ilk devreyi berabere tamamlarsak, bjknin pili + defansif gücü bitecek. bu kadar basit. cünkü cok ofansif oynayacaklar + defansa yardim eden bi larin + josef var

Pva ve taylan sıvamazsa luyi gibi yenilmeyiz

Pva ve yedlin işi gücü bırakıp defansa odaklansın.pva hep diyorum maşallah çok iyi kapıyor şutlarıda harika ama atak paslarında rezalet.yedlin şuan iyi gidiyor ve eğer atak yapacaksak morutan rıdvan eşleşmesi olacaksa yedlin ofansada katılabilir.ama öncelikleri rakip pil tükenimi olana kadar sağlam defans.

Taylan dikkatli oynamalı ,taylan berkan ve cica kritik oyuncular birinin hatası takımı yakabilir.bunları o stresten kurtaracak eylem ,sıkıştıklarını anladıklarında hemen topu kanat oyuncusuna uzun oynamak.ve kanat oyuncuları hoca tarafından bi nokta belirlenecek kanat oyuncusuda hep orda duracak ki gözü kapalı bile atabilsinler.o zaman önde baskıyı kırabilir belki pozisyona bile girebiliriz nasipse

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Oyunu Beşiktaş domine edecektir, iyi bir skor icin şansın bizim yanımızda olması lazım.

Moskova maçındaki taktiğin aynısını yapmalıyız

sakin kalmamız yeter

Ben Moskova macindan birkac gun once soyledim. Cok onemli bir esikteyiz. Iki maci da "yenilmemek" uzerine oynamamiz gerekiyor. Ikisi de deplasman ikisi de iyi takimlar. Birincisini alnimizin akiyla fena da oynamadan galibiyet ile gectik. Sira ikinci macta, ne diyoruz ? Yenilmemek onemli. Ligin henuz baslari, deplasman maci. Gonul ister yenelim ancak yenilmemek daha onemli su asamada. Aslanlar'a basarilar.

Babel 11 çıkacaktır. Kanımca doğru da bir tercih olur.

20211024_233202.jpg

Çatne kırmızı görmese berabere biterdi maç muht.

Ulan şu maçı kazansak ne güzel olur be.

Yeniliyorsakta lütfen 1 den fazla fark yemeden yenilelim. Geçen sene ikili averaj saçmalığından olay nerelere geldi hatırlayalım

Marsilya'dan daha zor bir deplasman değil.

Marsilya bugün psg ye diş geçirdi ,psg kazları yakalasa yolar gönderirdi.biz aslında maça odaklanınca bayaa iyi oynayan marsilyayla oynadık ve gol yemeden çıktık .gerçekten hakkını teslim etmeliyiz.

Marsilyaya karşı oynadığımız ciddi oyunu konsantrasyonu tekrarlarsak ve hücumda loko maçı son 20 dkkyı daha iyi yapabilirsek İNŞALLAH kazanırız.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt