⚽ SL 21/22 H:10 | Beşiktaş 2-1 Galatasaray | MS | 25 Ekim

Savunmadan pasla çıkmaya çalışırsak hayatta kazanamayız maçı. Oyunu geride kabul etmemiz lazım başka şansımız yok. Ortasahalar arasında büyük kalite farkı var malesef.

CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Skor tahminimi 1-1 berabere biter şeklinde güncelliyorum son kararım

Savunmadan pasla çıkmaya çalışırsak hayatta kazanamayız maçı. Oyunu geride kabul etmemiz lazım başka şansımız yok. Ortasahalar arasında büyük kalite farkı var malesef.

CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
hani nerde

Trabzonspor ve Basaksehir'in ikisini de deplasmanda 5 senedir yenemiyorduk, bu negatif seriyi gecen sezonun ilk devresinde sonlandirdik. Fenerbahce'yi bilindigi üzere 20 küsür senedir yenemiyorduk, bu büyüyü de gecen sene bozduk ve bu sene devamini getirdik ve yeniden bunlara Kadiköy'de güzelce doya doya koyduk. Ek olarak yillardir en cok zorlandigimiz deplasmanlarin basinda gelen Rize deplasmaninda üst üste 2 mactir bu serefsiz köpeklerin adeta ebelerine hopluyoruz.

Sira geldi son galibiyet hasreti cektigimiz deplasmanda isleri lehimize cevirmeye. Ben bu seriyi hazir gecen sezon Trabzon ve IBB serilerini sonlandirmisken hallederiz diyordum da orada da hakemler devreye girdi. Bugün insallah Besiktas'a karsi olusan 6 senelik deplasman galibiyet hasretini sonlandiracagiz. Buna inaniyorum, umarim hoca ve oyuncular da inaniyordur.

Besiktas ne oyun olarak ne de moral olarak iyi bir durumda degil. Biz ise hem AL'deki Moskova galibiyetinin hem de ligde elde ettigimiz 3 maclik kücük bir galibiyet serisinin verdigi moral ile cikacagiz maca. Inlerine kadar hissedecekleri bir galibiyet aliriz bugün insallah.

Herkes rütbesini bilecek!

Galibiyet Taktiği Belli:
Terim, Avrupa daki oyun şablonu kullanacaktır.

Arkada ve Orta Saha'da sağlam durup, defansa önem verip.

Hızlı oyuncularımız ile Kontra aramak ve Rakip yorulunca, risk alıp atakları daha çok yapmak.

Cicâldău ve Moruţan Uzun Pas deneyecek ve bizim Sprinterler (Kerem, Halil vs) Gölü yokluyacak.

Kerem Aktürkoğlu'nin bugünkü performansı bizim adımıza maçı belirleyecektir.

ANÇ, Ganyancı ve Sözde Milletvekili Rosier’e bugün kapağı takma vakti

Geri
Üst Alt