Serhat Başbuğa
Parçalı Üye
- 26 Ocak 2019
- 3.278
- 2.864
- 303
Senle genç takım tam bir oksimoron zaten.Bana oyuncuya birşey katarmış,geliştirirmiş gibi. Bıktırdın artık.Yenilmen değil sürekli ezilmen koyuyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sizin gibiler yüzünden bu haldeyiz zaten. ilk yarı orta sahayi geçemiyorsun %30 topla oynaman var, devre arası foruma bi baktım uçuyoruz kaçıyoruz diyenler var.
bay terim bitmişbitmiş bişey yok gencler sakin
Çoğu kişi tu kaka yaparken ben çok istemiştim, hemde bedavaydı..
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
8 puan fark çok zor kapanır.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
terimi sevmem ama terimlik olay yokbay terim bitmiş
Penaltı kaçırmak var bir de göre göre kaçırmak var. Mohamed'i şu forumda en çok destekleyenlerden birisiyim, belki başında geliyorumdur ama daha son adımını atmadan Ersin kendi sağına yatmışken kaleye bakarak nasıl kalecinin yattığı yere vurabiliyorsun ki? Bu yeteneğin, becerin, fonksiyonun yoksa penaltıda topun başına geçmeyeceksin. Topa gelişi çok güzel, çok da güzel erkenden yatırdı eee daha ne diye yatırdığın köşeye vuruyorsun? Penaltının kaçması kadar doğal bir şey yok ama bu şekilde kaçırmak cidden üzücü, sinir bozucu.Penaltıdır kaçar, canınızı sıkmayın.
SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sizin gibiler yüzünden bu haldeyiz zaten. ilk yarı orta sahayi geçemiyorsun %30 topla oynaman var, devre arası foruma bi baktım uçuyoruz kaçıyoruz diyenler var.
kafayi yemiş forum