⚽ SL 21/22 H:10 | Beşiktaş 2-1 Galatasaray | MS | 25 Ekim

Senle genç takım tam bir oksimoron zaten.Bana oyuncuya birşey katarmış,geliştirirmiş gibi. Bıktırdın artık.Yenilmen değil sürekli ezilmen koyuyor.

8 puan fark çok zor kapanır.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Tiner arenada son 5 yildaki en kotu tinercilere karsi boyle yenilmemek lazimdi.

Senin yapcagin kalecilige baslayim, resmen mac nasil verilir reklamini yaptin. artik yeter kaleci alin su takima.

Mustafa nın peni kaçırması bile hocaya yazar itiraz eden renkdaşlar olacaktır adamı böyle büyük maçta zaten oynatmadı moral falan yerlerde geldiği zaman bu çocuk her maç yüzü gülüyordu şimdi ruh gibi sahada. Fatih Terim kaybetti resmen adamı ama ne o taylan dan ön libero yarattı bravo hocam.

bu kaçıncı penaltı artizliği... futbolcu sıvazlayacak diye bitirdin bizi be!!! bu adamın penaltıları riskli, gelip odun gibi vuruyor! o penaltıya muhtaç kalmışsın en garanti adamına attıracaksın! Akıl yahu akıl yetti artislikler racon kesmeler kusacam artık

Bizim kadro kotu
Muslera normal bir kaleci gibi artik
Penalti kacirdik
Ustune hakem de habire onlari tuttu sari kartlar kirmizilar cikmadi

Cok normal sonuc ben 3 4 fark bekliyordum

Abi bu takım neden skoru koruyamiyor? Artik gol atınca telaslaniyoruz maçı verecegiz diye?

Çok yazık oldu. Kolay bir maçı verdik. Penaltı atacak adamımız yok. Nerde friekik atacak adam.

Penaltıdır kaçar, canınızı sıkmayın.

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Penaltı kaçırmak var bir de göre göre kaçırmak var. Mohamed'i şu forumda en çok destekleyenlerden birisiyim, belki başında geliyorumdur ama daha son adımını atmadan Ersin kendi sağına yatmışken kaleye bakarak nasıl kalecinin yattığı yere vurabiliyorsun ki? Bu yeteneğin, becerin, fonksiyonun yoksa penaltıda topun başına geçmeyeceksin. Topa gelişi çok güzel, çok da güzel erkenden yatırdı eee daha ne diye yatırdığın köşeye vuruyorsun? Penaltının kaçması kadar doğal bir şey yok ama bu şekilde kaçırmak cidden üzücü, sinir bozucu.

Sizin gibiler yüzünden bu haldeyiz zaten. ilk yarı orta sahayi geçemiyorsun %30 topla oynaman var, devre arası foruma bi baktım uçuyoruz kaçıyoruz diyenler var.
kafayi yemiş forum

Hele bir gol yiyelim de sonra bakarız taktiğiyle oynadık. İlk atakta gol attık kendi planımızı bozduk.

Geri
Üst Alt