⚽ SL 21/22 H:10 | Beşiktaş 2-1 Galatasaray | MS | 25 Ekim

Tinercilerde çok kötü 1 puan iyi derken adamlara 3 puan hediye ettik üzücü kısım bu

Enteresan bir durum, hoca her oyuncu degistirdiginde bir seyler kotu gidiyor
golu oyuncu degistirdikten sonra yedik.

Aydinus da kalecilerin konsantrasyon bozmak icin onune gelip beklemesi gibi bi 20 30 saniye bekledi..Kaleyi gormedi bizimkinin kafasinda baska seyler vardi..Sonra herzaman vuracagii kose olan kalecinin sagi disinda plani olmadan guya sozum ona degisik harwktlerle geldi bakti kaleci kipirdamiyo sola yatmadi buna ragmen tek plani olan kalecinin sagina sacma sekilde gec kalarak vurdu..
Gerçekten hakem orada ne yapmaya çalıştı bizim oyuncunun penaltı öncesi konsantrasyonunu bozuyor ne saçma hareketlerdi. Eskiden fenerdeki volkan yapardı penaltı öncesi o hareketleri.

KISSADAN HİSSE ...

“Bir adam denize düşmüş.. Ordan geçen bir tekne yaklaşmış yardım etmek istemiş adam kabul etmemiş.. “hayır tanrım beni kurtarır” demiş..

Sonra bir tekne daha gelmiş, adam yine aynı şeyi “hayır tanrım beni kurtarır” demiş ve reddetmiş..

Adam ölmüş, cennete gitmiş, tanrı’nın huzuruna çıkmış.. adam: o kadar bekledim, neden beni kurtarmadın? demiş.. Tanrı: sana iki tane tekne gönderdim ya salak..!!” demiş.

Şimdi ne alaka diyeceksiniz. Bugün Allah kazanalım diye o kadar şans verdi ki ama bizimkiler ellerinin tersiyle ittiler ve boğuldular. Kötü oynadığın maçta mükemmel bir şut çekerek 1-0 öne geçirmiş ki bulunmaz Hint kumaşı . Ama bu sene başımızın belası olan Muslera abimiz belki de sezonun devamında bizim hızımızı kesecek , cidden sezonumuza mal olacak bir gol yediriyor. Birinci şansı elinle ittin.

İkinci şans Halil'in boş kalesi . Onu da elimizle ittik. Asıl şans Mohammed'in penaltısı. Bunu da elimizin tersiyle ittik. Ve çok güzel boğulduk.

Diagne , Mohammed , Gomis . Arkadaş ne zaman ders alacağız biz ? Forvet adamlarımız penaltı atamıyor . Ne duran top çalışıyoruz ne penaltı ne taç . Hiçbir organizasyonumuz yok . Ulan Liverpool sırf taç atışı için antrenör getirdi . Bunlar mal mı ? yoksa sıkıntı bizde mi ? Benim bu sezonki umudum bu maç itibariyle bitti. En azından devre arasına kadar . Ama devre arasına kadar da bu takım zirveden kaç puan geride kalırız o meçhul .

Taylani sepetleyip Ömer'i eskisi gibi ortasahaya cekmeliyiz bu adam göbekte bize çok katkı vermişti 2 yıl once

Mohamed in gecen senenin penaltilarda rasgale vuruyordu, tam sans isi, selcuk Dan sonra teknik ayak ici penaltici görmedik

Dramatik hic ama hic olmaya gerek yok. Penaltiya atsan mac zaten buyuk ihtimal 2-2 bitecekti, bay terimin 20 saniye giren oyuncuya attirmasi garipti zaten.

Bu takim bu haftaya kadar As stoper hattiyla oynamadi, bugun yine cok iyidiler. Bizim program asil bu haftadan sonra basliyacak, derbileri gram umursamiyorum, cunku o kaliteli coskulu guzel hucumlu derbiler 2006'larda kaldi.

Birakin sosyal medya'da goygoy yapsinlar, onemli olan sezon sonu sampiyon olmak.

Bu arada biz bu kadar puani, Boeysiz, as stopersiz topladik. Nelsson - Marcao - Boey - Gedson gelince, ozaman gorecem takimi.

Moral bozacak diye birsey yok.

Rakipte eksikti baya. Necip gibi bir tip vardi stoperde. Kotu oynamadik ancak cok cok temel eksiklerimiz var.

1- Penaltici
2- Duran toplar
3- Bitmek. bilmeyen anlamsiz pas hatalari ozellikle PVA, Taylan ve Babel
4- Defansif duzen. Evet. Beklerimiz les olunca kabak gibi ortaya cikiyor. Ama defansif lideri yok takimin orta sahada.

Bizim en büyük sorun beklerde. 2 bekte top kanatlara geldiğinde adamlara çok uzak savunma yapıyorlar. Çalım yeme korkusuyla mı nedir adama yapışmadan resmen gel ortanı aç diye bekliyorlar.

Sadece Joseph ile Taylan'ın değiştir, maçı kazanırdık.
Rakibin tek kritik adamı ön libero ise sen de taktik geliştireceksin.Dün Alanya'da Emre Akbaba Gustavo'nun üzerine oynadı, diğer oyuncuları bırakıp sadece onu tuttu.En nihayetinde Pereria oyuncuyu stopere çekmek zorunda kaldı.Finalde de Akbaba golü attı...Sen de adam adama oynat Josef'i.Diger orta sahalar ile tempoyu yükle,20 dakikada dili dışarı çıkar BJK'nin.

Moral bozulacak bir Mac olmadi

Sadece oyuna yeni giren bir oyuncunun penalti’nin basina gecmesi amatorluk

En azindan beraberligi hak etmistik

Gerçekten hakem orada ne yapmaya çalıştı bizim oyuncunun penaltı öncesi konsantrasyonunu bozuyor ne saçma hareketlerdi. Eskiden fenerdeki volkan yapardı penaltı öncesi o hareketleri.
Cogu kaleci yapar kaleyi gormesin vurmadan once plan yapacak vakit az kalsin diye ..Ki o kalecilere de hakem musade etmez uzaklastirir gec yerine diye.. ha bu arada sozum ona var kontrolu yapiyo hasbam bizim oyuncunun onunde ..sanki yer yok koca 18 de

Geri
Üst Alt