⚽ SL 21/22 H:10 | Beşiktaş 2-1 Galatasaray | MS | 25 Ekim

Hiç beklediğim gibi geçmedi. Çok daha zor maç olur, kalite farkı ile BJK kazanır diyordum. Tam tersi penaltıyı atsak o gazla maçı biz kazanırdık. Yediğimiz iki gol de büyük takımın yiyeceği gol değil. Bence ilerisi için umut vaadediyor bu takım. Ama en az bir orta saha, bir golcü kanat ve bir bek şart.

Rakibi bozmaya calisan futbol’u avrupa’da zorlu deplasman maclarinda oynayabilirsin ama ligde bu futbol’u oynatmaya devam edersen puan kayiplari boyle devam eder.
İlk 5e giremez bu takim.diyorum alınıyor buradakiler. Berkan taylanla daha çok puan kaybederiz cicaldao da ortalıkta yok gol attı diye kimse konusmuyor

Pollyanna lik bir durum yok. Ne beklendigine bagli. Bu maci besiktasin kazanmasi cok normal. Buna ragmen puan veya galibiyet alabilirdik olmadi. Daha once yazdim defalarca bu sene biz sampiyonluk yarisinda olmayiz. Olmayi bekleyen de cok uzulur zaten. Tecrubesiz genc bir kadro. Orta sahada cok net 6 numara eksigi var. Taylan veya Berkan in 6 numara oynamasi Josef de souzanin yokluktan 10 numara oynamasi gibi abuk bir durum

Hocanın taktik, sistemi palavra. Moskova daki kontrollü, sabırlı futbolu oynayamadık. Gol atınca maçı aldık zannettik

Ligdeki en kaliteli kadroya sahip takım BJK. Bugünkü ilk 11'lerde neredeyse her mevkideki topçularını bizimkilere tercih edersiniz kağıt üstünde.
Şu Josef veya Pjanic bizde olsa adamın üzerine takım kurarsın, bizim Taylan 'da yüreğimizi ağzımıza getiriyor. Hatta şu anda Ersin bile Muslera 'dan daha formda

Birde avrupada oyunumuz farkli deniyor ama aslinda benzer oyunu oynuyoruz. Avrupada 7 puandayiz dogru. Ama bir puanda da olabilirdik. Surklase ettigimiz oyunlarla galip gelmedik hicbir maci.

Ayni sekilde CLde olsaydik bizde 0 puan - 10 averajdaydik cunku cok ciddi kalite fsrki var.

Bjk nin sporting macini izledim. Ayni oyunu oynadilar. Hatta bu mactan daha fazla pozisyona girdiler. Sporting in fsrki bizden cok daha iyi bir Orta sahaya sahip olmasi ve ileri 3 lunun bize oranla cok daha yetenek li olmasi. Biz baskiya ayni sekilde cevap veremedik. Zaten bu Orta Saha Ile veremezsinde

bjk'de 3 önemli pozisyonda 3 milyon üstü maaş alan 3 kritik adam var. pjanic yok oyunu tutamadık, bathsuayi yok ilerde topu tutamadık, vida yok yan topu karşılayamadık. maaş ve profil olarak en net üstün olduğumuz pozisyon kaleydi, orda da zamlera ağzımıza etti.

Pollyanna lik bir durum yok. Ne beklendigine bagli. Bu maci besiktasin kazanmasi cok normal. Buna ragmen puan veya galibiyet alabilirdik olmadi. Daha once yazdim defalarca bu sene biz sampiyonluk yarisinda olmayiz. Olmayi bekleyen de cok uzulur zaten. Tecrubesiz genc bir kadro. Orta sahada cok net 6 numara eksigi var. Taylan veya Berkan in 6 numara oynamasi Josef de souzanin yokluktan 10 numara oynamasi gibi abuk bir durum
Saf Polyanna. Avrupa liginde rakibini deplasmanda yenen takım, bjk ya yeniliyor.

Geri
Üst Alt