⚽ SL 21/22 H:11 | Galatasaray 2-0 Gaziantep FK | MS | 31 Ekim

Evet asıl soruya gelelim yarın 10 korner kullanıp gol atabilir miyiz atamaz mıyız ben korner kullandıktan sonra kontradan gol yiyeceğimizi düşünüyorum bizim takım anca bunu başarır.
Atamayız, takımda kafa vuracak adam yok. Acil 1.90 stoper, 1.85 ön libero, 195 forvet transfer etmeliyiz

Evet asıl soruya gelelim yarın 10 korner kullanıp gol atabilir miyiz atamaz mıyız ben korner kullandıktan sonra kontradan gol yiyeceğimizi düşünüyorum bizim takım anca bunu başarır.
10 mac oynamisiz

Diagne 4 kez
Halil 4 kez
Mustafa 3 kez

ilk 11 baslamis. Bizim 1.forvetimiz kim?

Her mac birini baslatip sac bas yoldurunca digerini aliyor, bir sonraki mac hic oynamayan 3.forvet statüstüne düsen adam ilk 11 cikiyor.

Atamayız, takımda kafa vuracak adam yok. Acil 1.90 stoper, 1.85 ön libero, 195 forvet transfer etmeliyiz
Her şey boy değil 1.80'lik Necip Uysal bizim maçta golü attırdı bizimkiler koşarak zıplamıyor 1.95 boyun olsun 1.80 adam koşarak gelse golü atabilir bizde her maç bakıyorum rastgele bir düzen var kornerleri kullanan kişi o kadar havadan atıyor ki inene kadar sabah alıyor kornerde gol istiyorsak ön direğe 2 adam koyacaksın ceza sahasına çok sert keseceksin ki kaleci kararsız kalsın ön direğe düşerse arkaya aşırt ya da kaleye vur ortaya düşerse koşarak sıçra vur. Yani havadan ortalar nedir futbola kim koydu o topa darbeli bile vuramazsın ki her maç 30 tane böyle orta açıyoruz orta dediğin kavisli, fasolu ve sert olur yetişirse vurup gol yapar yetişemezse en fazla dışarı çıkar.

Her şey boy değil 1.80'lik Necip Uysal bizim maçta golü attırdı bizimkiler koşarak zıplamıyor 1.95 boyun olsun 1.80 adam koşarak gelse golü atabilir bizde her maç bakıyorum rastgele bir düzen var kornerleri kullanan kişi o kadar havadan atıyor ki inene kadar sabah alıyor kornerde gol istiyorsak ön direğe 2 adam koyacaksın ceza sahasına çok sert keseceksin ki kaleci kararsız kalsın ön direğe düşerse arkaya aşırt ya da kaleye vur ortaya düşerse koşarak sıçra vur.
O zaman acil alex de souza gibi bi duran topçu lazım ya o ya da o

Bereketki Trabzon’un basinda Avci gibi bi loser var, yoksa gule oynaya sampiyon olmamalari icin hicbir neden yok. Biz dahil rakiplerinin hicbiri top oynamiyo.
Son 2 senedir böyle zaten durum. Şampiyon olan takımlar çok güçlü diye şampiyon olmadılar rakipler çok kötü diye şampiyon oldu hem IBB hem de geçen sene Beşiktaş.

Rakiplerden az biraz iyi oldun mu zaten güle oynaya şampiyon oluyorsun 2 senedir.

Buldum!..Okay var, yerli, 1.91, ÖL..Net kafa vuruşuyla fazla gol atmışlığı yok diye hatırlıyorum ama hiç olmazsa ceza sahamızdaki hava toplarında katkısı olur; o bakımdan da sıkıntılı bizim takım...

Böyle bir firsati tepen hoca Gs hocasi olamaz olmamali

1557076296230-png.45148

1557076358651-png.45151
1557076337911-png.45150
1617905009215.png

1631472974229-png.138613

Spor Toto Süper Lig 2021/22 Sezonu 11. Hafta
Galatasaray - Gaziantep FK
Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Stadyumu
31 Ekim 2021 Pazar
19:00
Stadımızın ismini düzeltelim lütfen. Timur reise ayıp olmasın.

rakip çöpse bir kaç pozisyona girer kazanırız ama rakip diriyse kız gibi oynar şansa bırakırız

muslera
yedlin nelsson marcao pva
taylan
xx berkan cicaldau xx
xx
ilk onbirin 8'i çakılı belli oluyor genelde. ileri üçlü her maç değişiyor ama. hoca özellikle santrafor konusunda bir karar vermeli artık.

ben hocanın yerinde olsam, kesinlikle halil ile birlikte net bir santraforun sahada olacağı bir düzen tercih ederdim. hatta özellikle iç saha maçlarında halil+diagne birinci tercihim olurdu.

Geri
Üst Alt