⚽ SL 21/22 H:11 | Galatasaray 2-0 Gaziantep FK | MS | 31 Ekim

Dün çok eğlendik. Güldük. Ama bugün kendi realitemize bakma vakti. Biz neyiz? Bugün neler olacak? Antep'i rahat yenebilecek miyiz? Bu sorunun yanıtını kimse rahatça veremiyor.

Halille başlayip Taylan yerine Assuncaoyu görmek lazım Berkan ve keremle 3 yerliyi tamamlariz....Assuncaoyu adam akıllı göremedik bile Taylan artık sabır sınırlarını aştı geçen yılki Etebo bile bundan daha faydalı olurdu..

3-4 farklı galibiyetlere hasret kaldık bize gelen topçu istatistik bile kasamiyor 4-0 5-0 net skor istiyoruz artık

Muslera

Yedlin Nelsson Marcao PVA

Berkan Assunçao Cicaldau

Morutan Halil Kerem

Bu gözler artık Taylan ve Diagne nin saçmalıklarını kaldıramaz

Diğer bir opsiyonda Ömer sol bek PVA yedek

Halil yerine Mohamed

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bu biletler niye tükenmiyor taraftar sayımız mı düştü
Bende maca gitmek istiyordum bilet fiyatlarina baktim yol masrafi yemek aksam gec eve donmek bunlarida ustune koyunca fayda zarar analizi yaptim taylan berkan diagne omer bayrami izlemek icin hic gerek yok dedim ve gitmedim

Sahaya taraftari cekecek oyuncun yok Galatasaray taraftari alisik degil bu tarz kabiz kadrolara bir morutan var onuda devrede cikariyor neden maca gideyim ?

Bende maca gitmek istiyordum bilet fiyatlarina baktim yol masrafi yemek aksam gec eve donmek bunlarida ustune koyunca fayda zarar analizi yaptim taylan berkan diagne omer bayrami izlemek icin hic gerek yok dedim ve gitmedim

Sahaya taraftari cekecek oyuncun yok Galatasaray taraftari alisik degil bu tarz kabiz kadrolara bir morutan var onuda devrede cikariyor neden maca gideyim ?
Bizim askimiz renklere

Acaba ilk 11 de yine hangi kötü sürprizler mi görcez?

Acaba hangi oyuncu yine olmaması gereken mevkide oynayacak?

Acaba sayısı çok az olan yetenekli oyuncularımız kadroda ve doğru pozisyonda oynayacak mı?

Acaba yine bazı iyi futbolcularımız dakika 50 olmadan yanlış pozisyonda verimsiz olması gerekçesi ile kendi hatasından kaynaklanmamasina rağmen oyundan alınacak mı?

Acaba yine topu eveleyip geveleyip sıkıcı bir maç mi izliycez ?

Acaba defansta yine çıkarken top kaptırıp gol yiycekmiyiz ?

Acaba yine girdiğimiz pozsiyonlari kalecinin üzerine vurup rakip kaleciyi kahraman mi yapicaz?

Acaba kullandığımız milyon tane duran toptan hicbirsey elde edemiycekmiyiz yine?

Tüm bu soruları düşünerek yine Galatasaray sevgisi ile maçı izliycez...
Keşke bu sorulara çözüm bulunabilmeye calisilsaydi. İyi kötü götürürdük yine...

3-4 farklı galibiyetlere hasret kaldık bize gelen topçu istatistik bile kasamiyor 4-0 5-0 net skor istiyoruz artık
Hücum oyuncularına bitiricilik ve pozisyon hazırlama çalıştırılmadigi sürece zor bu. Ne hucumcular gol atmayı beceriyor. Ne pozisyona sokacak kilit paslar vermeyi beceriyor. Beceremiyor mu calistirilmadiklari için mi kendileri çalışmadıkları için mi oluyor böyle bilmiyorum. Ama ben bu işin başında olsam sadece söylemez biseyler yapardım çözmek için. Yapılıyormu biseyler kimse bilmiyor. Benim izlediğim Allah a emanet atak yapıyoruz. İki tane Münih Liverpool maçı izleyen ne dediğimi anlar zaten.

Bizim askimiz renklere
Renklere askimiz tv den izleyince azalmiyor Dunyanin her yerinde taraftari sahaya cekmek klubun gorevidir buda iyi bir takimla olur ben Taylan Berkan denen arkadaslara tv dan tahammul edemiyorum sahadan hic tahammul edemem kimse kusura bakmasin bu kadroyu izlemek icin harcayacagim paraya yazik evimden izlerim

Ronaldo nun safi yetenek harici çalışarak bu seviyeye geldiğini söylemesi bize oyuncuların gelişiminin çalışmasının ne kadar önemli olduğunu gösteriyor. Kerem diye bir kanadimiz var. Çocuk halen top sürmeyi beceremiyor hızı olmasına rağmen. Premier ligde en kötü kanat oyuncusunun verdiği pasları şutları cekemeyecek kadar çelimsiz. Ya sinirim bozuluyor. Kimse buna güçlen top surmeni geliştir. Topa vurmayı öğren. Kilit pas kolay iş biraz çalış gel kardeşim sen ne yapicagini bilmiyosan biz sana bir program verelim ona riyater göstererek geliştir kendini zor değil bu demiyo mu anlamıyorum. Büyük liglerde oyunculara özel program veriyorlar. Madem bizde gençleri yetistircez kendi başına bırakırsan bu gençleri olmaz. Getir abi bu işin uzmanı senden kaç para ister ki. Bak yapan yapıyor

Ronaldo nun safi yetenek harici çalışarak bu seviyeye geldiğini söylemesi bize oyuncuların gelişiminin çalışmasının ne kadar önemli olduğunu gösteriyor. Kerem diye bir kanadimiz var. Çocuk halen top sürmeyi beceremiyor hızı olmasına rağmen. Premier ligde en kötü kanat oyuncusunun verdiği pasları şutları cekemeyecek kadar çelimsiz. Ya sinirim bozuluyor. Kimse buna güçlen top surmeni geliştir. Topa vurmayı öğren. Kilit pas kolay iş biraz çalış demiyo mu anlamıyorum

rtaş keremden önce eleştirilecek 20 tane topçu var hesaplamalarıma göre

rtaş keremden önce eleştirilecek 20 tane topçu var hesaplamalarıma göre
Öyle renktas örnek olarak söyledim. Çünkü bu çocuğu burda ilk savunanlardan biri benim ama bir gram gelişmedi. İnsan hiçbirsey yapmaz mı. Senin kariyerin kardeşim ilerde çok iyi yerlere gelebilirsin. Hadi o yapmayı bilmiyor bu işi bilen birileri yokmu koca kulüpte. Genç yetiştirmek böyle olmaz ki. Gençlik evet uygun maliyet cok güzel birşey ama böyle olmaz bu iş. Bu gençler gelişmezse hiçbir işe yaramaz. Bunu yapan profesyoneller var yurt dışında getir bu adamları çok masraf değil ki. Ben plansizliga kızıyorum. Böyle olmaz bu gencleşme işi yani. Hoca kızıyor bide oyunculara. Hocam sen kizmazdan önce bunlara gerekli eğitimi sağlayacak bir ekip kur. Sonra yine yapamıyorsa istediğini yap

Boey—-Nelss-Marcao—Malesef PVA
——--Cica-Berkan
Kerem—Morutan—Emre K.
————Diagne———-

Bunu oturtmak lazım artık. Barış,Halil,Babel,MM formda olan 11’i zorlar.

Biletler yine tükenmemiş kombineler gelen ,gelmeyeni ile Max 15 bin taraftar olur. Twitter'da herkes niye taraftar gitmiyor diye yakınıyor. Bence son 4 yılda iyi oynanan toplam maç sayısının Max 10-15 olması sebebiyle şu oynanan futbola para verip izlemek zaten akıllı iş değil. Takım takır takır oynasa bilet bulunmazdı bugün. Yani Galatasaraylığımı bir kenara bırakıyorum sonuçtan bağımsız bu oyun tarzımız ile bu maçları izlemezdim bile.

Geri
Üst Alt