- 6 Şubat 2017
- 11.942
- 30.175
- 438
Dün çok eğlendik. Güldük. Ama bugün kendi realitemize bakma vakti. Biz neyiz? Bugün neler olacak? Antep'i rahat yenebilecek miyiz? Bu sorunun yanıtını kimse rahatça veremiyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bende maca gitmek istiyordum bilet fiyatlarina baktim yol masrafi yemek aksam gec eve donmek bunlarida ustune koyunca fayda zarar analizi yaptim taylan berkan diagne omer bayrami izlemek icin hic gerek yok dedim ve gitmedimBu biletler niye tükenmiyor taraftar sayımız mı düştü
Bizim askimiz renklereBende maca gitmek istiyordum bilet fiyatlarina baktim yol masrafi yemek aksam gec eve donmek bunlarida ustune koyunca fayda zarar analizi yaptim taylan berkan diagne omer bayrami izlemek icin hic gerek yok dedim ve gitmedim
Sahaya taraftari cekecek oyuncun yok Galatasaray taraftari alisik degil bu tarz kabiz kadrolara bir morutan var onuda devrede cikariyor neden maca gideyim ?
Hücum oyuncularına bitiricilik ve pozisyon hazırlama çalıştırılmadigi sürece zor bu. Ne hucumcular gol atmayı beceriyor. Ne pozisyona sokacak kilit paslar vermeyi beceriyor. Beceremiyor mu calistirilmadiklari için mi kendileri çalışmadıkları için mi oluyor böyle bilmiyorum. Ama ben bu işin başında olsam sadece söylemez biseyler yapardım çözmek için. Yapılıyormu biseyler kimse bilmiyor. Benim izlediğim Allah a emanet atak yapıyoruz. İki tane Münih Liverpool maçı izleyen ne dediğimi anlar zaten.3-4 farklı galibiyetlere hasret kaldık bize gelen topçu istatistik bile kasamiyor 4-0 5-0 net skor istiyoruz artık
UlaşımBu biletler niye tükenmiyor taraftar sayımız mı düştü
Renklere askimiz tv den izleyince azalmiyor Dunyanin her yerinde taraftari sahaya cekmek klubun gorevidir buda iyi bir takimla olur ben Taylan Berkan denen arkadaslara tv dan tahammul edemiyorum sahadan hic tahammul edemem kimse kusura bakmasin bu kadroyu izlemek icin harcayacagim paraya yazik evimden izlerimBizim askimiz renklere
Ronaldo nun safi yetenek harici çalışarak bu seviyeye geldiğini söylemesi bize oyuncuların gelişiminin çalışmasının ne kadar önemli olduğunu gösteriyor. Kerem diye bir kanadimiz var. Çocuk halen top sürmeyi beceremiyor hızı olmasına rağmen. Premier ligde en kötü kanat oyuncusunun verdiği pasları şutları cekemeyecek kadar çelimsiz. Ya sinirim bozuluyor. Kimse buna güçlen top surmeni geliştir. Topa vurmayı öğren. Kilit pas kolay iş biraz çalış demiyo mu anlamıyorum
Öyle renktas örnek olarak söyledim. Çünkü bu çocuğu burda ilk savunanlardan biri benim ama bir gram gelişmedi. İnsan hiçbirsey yapmaz mı. Senin kariyerin kardeşim ilerde çok iyi yerlere gelebilirsin. Hadi o yapmayı bilmiyor bu işi bilen birileri yokmu koca kulüpte. Genç yetiştirmek böyle olmaz ki. Gençlik evet uygun maliyet cok güzel birşey ama böyle olmaz bu iş. Bu gençler gelişmezse hiçbir işe yaramaz. Bunu yapan profesyoneller var yurt dışında getir bu adamları çok masraf değil ki. Ben plansizliga kızıyorum. Böyle olmaz bu gencleşme işi yani. Hoca kızıyor bide oyunculara. Hocam sen kizmazdan önce bunlara gerekli eğitimi sağlayacak bir ekip kur. Sonra yine yapamıyorsa istediğini yaprtaş keremden önce eleştirilecek 20 tane topçu var hesaplamalarıma göre