⚽ SL 21/22 H:11 | Galatasaray 2-0 Gaziantep FK | MS | 31 Ekim

Takımın toparlanıp bu maçı net skorla alması lazım puan kaybına ve kötü oyuna tahammül kalmadı artık ... Orta saha da Taylan'ın olmadığı bir oyun planına geçmek gerek Taylan ve Berkan yan yana oynamamalı bunun yapılması için haftalarca beklemeye gerek yok ...
Muslera
Yedlin Nelsson Marcao V.Aanholt
Berkan
Cicaldau Morutan
Barıs Mohammed Halil

Bjk deplasmanında mağlubiyet normal diyebileceğimiz bir skor. Artık önümüze bakıp galibiyetlere devam etmeliyiz.

LM-X525 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Mağlubiyet inanılmaz bir kayıp değil olası bir durumda sadece elimize gelen fırsatları değerlendiremedik bu yüzden biraz ağır oldu her zaman bir gerçek var ki şampiyonluk Anadolu kulüpleri ile olan maçlardan geçiyor bir an önce yüksek enerji ile galibiyet serisine başlamak gerekli ...

Sivas maçına kadar zor diyebileceğimiz bir fener maçı var onu da artık alalım içerde bir zahmet, puan tablosunda ilk 2 de oluruz büyük ihtimal.

Ilk yari 0-0

Ikinci yari, sansa, balla bir gol atarsak, terleye terleye 1-0 yada 2-1 falan aliriz.

Giresun maçında Gaziantep'i biraz izleme fırsatım oldu. Bence kötü bir takım ve rahat kazanacağımızı düşünüyorum.

Boey yoksa böyle çıkılmalı ;

Muslera
Yedlin Nelsson Marcao Aanholt
Berkan Cicaldau
Morutan Halil Kerem
Mostafa

Bence yeniden Halil & Mostafa 'nın bir arada olduğu düzene dönmemiz gerekiyor, en azından futbolcuların bireysel yetenekleriyle işi çözmeye çalışırız

Farkli seyler denemek lazim

Yeni bir takim kurdugumuz icin bazi seyleri anlayisla karsilamak lazim Ama israrla ayni sistem ve taktigi deniyoruz ve ligde hic isik vermiyor takim

Avrupa konusu tamamen farkli cunku oynadigimiz rakipler güc olarak Iyi olduklari icin Ona göre bir oyun anlayisi ile ciktik 7 puan topladik

Ligde bu takimin oyun ustunlugunu eline almasi gerekiyor

Kilinc-taylan-belhanda Orta sahasi ile rakiplere ustunluk kuran takimin simdi ise oyun ustunlugunu eline alamamasi tuhaf bir durum

Tahminim 1-0 alırız diye düşünüyorum

Ama oyun olarak yine rezil bir oyun sergileriz

Kısaca Terim olduğu sürece bizden hiçbir şey olmaz

O yüzden ben artık pes dedim

Nando
Yedlin Nelsson Marcao PvA
Berkan Cicaldau
Halil Morutan Kerem
Mo

Yapsan ölürsün demi

Geri
Üst Alt